· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Oreo, inca tanar la 100 de aniBiscuitul preferat de întreaga lume îşi invită toţi fanii să „sărbătorească copilul din interior” cu fiecare ritual rasuceste, gusta crema, inmoaie in lapte.

ro/93BE554DE56A8E645A115F6EFB58B5601/oreo-176g.jpg?width=500&height=286"/>
Magia s-a produs pe 6 martie 1912, când doi biscuiţi decoraţi în relief, cu aromă de ciocolată, s-au întâlnit cu o umplutură bogată de cremă: se năştea OREO!
În onoarea acestui moment delicios, biscuitul preferat de întreaga lume şi-a propus să readucă spiritul copilăriei celebrând copilul din interiorul fiecăruia dintre noi.
Şi nu putea să existe un moment mai potrivit.
Raportul Global privind Spiritul Copilăriei , publicat recent, a arătat că majoritatea părinţilor intervievaţi din 20 de ţări, inclusiv România, consideră că generaţiile de copii din ziua de azi cresc mai repede decât cele anterioare. Copiii ar trebui să aibă mai mult timp pentru a fi „doar copii”. Raportul a mai arătat că părinţii din întreaga lume tânjesc după acea voie bună care îi caracteriza când erau copii.
„În lumea agitată de azi, oamenii au mai multe responsabilităţi şi probleme decât au avut vreodată. În pofida acestui lucru, simplul act de a te bucura de un biscuit OREO şi un pahar de lapte demonstrează în continuare un adevăr uman universal: în interiorul nostru, fie că suntem adulţi sau încă în perioada de creştere, există un copil care merită să fie lăsat liber din când în când”, a declarat John Ghingo, Senior Director pentru OREO Global.
Acest adevăr a ajutat OREO să cucerească inimile fanilor din peste 100 de ţări, fără a ţine cont de graniţe. De când a fost vândut primul biscuit OREO în Hoboken, New Jersey, acest biscuit imbatabil este preferat de întreaga lume, din Statele Unite până în China, şi a atras aproximativ 25 de milioane de fani pe Facebook, la nivel global.

Deconectaţi-vă şi trăiţi momentul
Încă tânăr la 100 de ani, OREO le cere tuturor să lase deoparte telefoanele mobile, să îşi închidă laptopurile şi să se oprească un moment pentru a celebra copilul din interior, să inspire şi să strângă un milion de momente de voie bună şi de distracţie fără griji. Pe adresa Oreo.com/birthday şi pe pagina de Facebook a biscuiţilor OREO, fanii pot împărtăşi cum şi-au eliberat copilul din interior postând o fotografie, o poveste sau un clip în OREO Moments Gallery.

„Million Moments Meter” (contorul celor un milion de momente) va urmări înscrierile, câte un moment pe rând, astfel încât fanii să poată vedea ce fac alţii din întreaga lume. Oamenii au început deja să împărtăşească momente, cum ar fi un tată şi fiica sa care împart un biscuit OREO cu lapte în faţa camerei web.
Festivităţile derulate în mai multe ţări din lume vor fi filmate, fotografiate şi postate în timp real pe pagina de Facebook a OREO pentru fanii din peste 200 de ţări.

„Sărbătorirea celor 100 de ani Oreo reprezintă, de fapt, celebrarea a 100 de ani de momente autentice de bucurie şi apropiere pe care părinţii din toată lumea le-au împărtăşit cu copiii lor prin magia unică a ritualului Oreo >”, spune Svetlana Macrinici, Brand Coordinator Biscuiţi, Kraft Foods România.

Aniversarea este doar începutul…
Pe lângă faptul că îşi pot împărtăşi momentele de voie bună şi de distracţie în OREO Moments Gallery, fanii OREO de pe Facebook din întreaga lume vor avea şansa, pe tot parcursul anului 2012, să fie protagonişti în „Aniversarea Zilei” de ziua lor. Fanii pot alege să trimită prietenilor şi familiei felicitări de aniversare personalizate prin intermediul Facebook, inclusiv o felicitare personalizată din partea celebrei trupe de muzică country, Lady Antebellum.

Pentru mai multe moduri distractive de a scoate la lumină copilul din interior, inclusiv jocuri online şi reţete OREO, vizitaţi Oreo.com/birthday sau Facebook.com/Oreo.
"Stiri: Stiri: Oreo, inca tanar la 100 de ani" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent