· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tau

In perioada de crestere a micutului necesarul de calciu este mult mai ridicat. Din pacate, alimentatia nu acopera toate nevoie organismului, iar in Romania 90% dintre copii au fost identificati cu deficiente de calciu si vitamina D. De aceea, este nevoie de un supliment nutritiv. Datorita formulei complete Ca-Mg-Zn-vitamina D3, unica formula de pe piata sub forma de sirop, Osteocare este cea mai buna solutie.

Osteocare ajuta la formarea unor oase puternice, prin actiunea sinergica a celor 4 elemente: Ca-Mg-Zn-vitamina D3

Mai mult de atat, Osteocare ajuta inca din copilarie in lupta cu osteoporoza. Osteocare este solutia ideala pentru toate problemele, datorita formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.Contine calciu natural intr-o forma ce ii asigura absorbtie maxima si se poate administra celor mici in varianta sirop sau efervescent.


Sursa de calciu este naturala, iar gustul placut de portocala il face excelent tolerat de catre copii. Alege varianta potrivita copilului tau: Osteocare sirop sau Osteocare efervescent. Nu contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali
Preturi:
Osteocare capsule - 25 lei
Osteocare sirop - 29 lei
Osteocare Fizz(effervescent) - 26 lei.

"Stiri: Stiri: Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tau" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent