· articole
· intamplari

Oua de Paste decorate de cei mici
Dupa o lunga perioada de post, toata lumea asteapta Pastele, pentru a servi preparate gustoase si a se bucura alaturi de cei dragi de aceasta sarbatoare, cea mai importanta sarbatoare a anului.

Indiferent daca va pregatiti de musafiri sau petreceti Pastele in familie, o masa elegant aranjata va va pune in contact cu spiritul sarbatorii si va da esenta semnificatiei acestei zile deosebite.

Cu putin efort si multa creativitate veti aduce bucuria in inimile celor dragi. Daca ai copii, masa festiva trebuie sa fie degajata, plina de culoare, un nou si inedit loc de exprimare a fanteziei ludice. Cateva oua pictate, flori de sezon, lumanari aprinse si culori primavaratice (galben, verde cald, portocaliu) - iata incredientele necesare pentru un decor perfect. Pune ouale vopsite pe un platou gen fructiera, pentru ca astfel vei avea mai mult spatiu pe masa pentru bunatatile culinare pe care le-ai pregatit.
Daca vrei sa accentuezi nota romantica a unei mese festive, nu uita florile si carafa cu vin dulceag.
Nu uita sa pui pe masa buchete generoase din florile de sezon, pentru ca vor da prospetime si fast ambientului, chiar daca ai avut un buget restrans pentru delicatese.


Text: Adrian Parvu
Foto: Dan Vezentan

Citeste mai multe pe www.casa-gradina.ro
.

"Oua de Paste decorate de cei mici" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent