· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Părinţii care îşi dau copiii la programe afterschool ar putea primi un ajutor din partea statului

Statul vrea să ajute cu bani părinţii care îşi trimit copiii la programele de tip afterschool, potrivit unui proiect de lege adoptat de deputaţi, scrie ROMÂNIATV.

NET
.

Importanţa activităţilor extraşcolare pentru copii. Sfaturi de la un psihoterapeut pe ROMÂNIATV.NET .

Proiectul vizează copiii din ciclul primar, mai exact cei care merg la şcoală până în clasa a IV-a, indiferent că este înscris la învăţământul de stat sau la cel privat. Parlamentarii care au înaintat acest proiect doresc să ajute părinţii care îşi înscriu părinţii la programe de tip afterschool cu un tichet lunar în valoare de 100 lei pentru fiecare copil.

Citeşte şi Veste bună pentru mămici. Bone pentru toţi copiii, cu bani de la Primărie

Legea Educaţiei prevede ca statul să asigure acest tichet valoric copiilor care doresc să urmeze un învăţământ afterschool. Acest tichet valoric se acordă familiei, dar reprezintă un drept al copilului.Proiectul vine ca un răspuns la cerinţele societăţii: statistic, una din trei familii are o problemă cu supravegherea copiilor după orele de curs. De asemenea, avem o problemă enormă privind violenţa în şcoală, a declarat deputatul Raluca Turcan la România TV.

Află când se poate aplica acest proiect şi ce trebuie să facă părinţii pentru a primi tichetul valoric pentru programele afterschool pe ROMÂNIATV.NET .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent