· articole
· intamplari

(P) 3 lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre filmul „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi”jpg?oh=a2033c91effb3944b95d7a48973b0a6f&oe=57F7254C&__gda__=1480023136_ef7a559684d22857441f611973d7e1e0"/>
„Ice Age” – una dintre cele mai îndrăgite şi amuzante francize de animaţie – revine în vara aceasta pe marile ecrane.

În „Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi”, personaje binecunoscute, precum mamutul Manny (Ray Romano), leneşul Sid (John Leguizamo) şi tigrul Diego (Denis Leary) pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a salva Pământul, după ce Scrat îşi urmăreşte preţioasa ghindă în spaţiu, declanşând o serie de evenimente care pun în pericol planeta noastră. Lor li se alătură şi Buck (Simon Pegg), Ellie (Queen Latifah) şi Shira (Jennifer Lopez). Iată 3 lucruri pe care trebuie să le mai ştiţi despre film:

1. În primul film „Epoca de gheaţă”, a existat o scenă în care eroii noştri preistorici Manny, Sid şi Diego găsesc o navă spaţială într-un bloc de gheaţă. Prima secvenţă din „Ploaie de meteoriţi” revine la acest moment, când le vedem pe personaje mergând printr-un Muzeu de Gheaţă, pentru ca apoi camera să se retragă şi să scoată la iveală un OZN. „A fost foarte amuzant. Ne-a plăcut mult ideea şi am simţit mereu că e o poveste acolo, astfel că a fost un bun punct de plecare pentru «Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi»”, spune producătorul Lori Forte.

2. Acest film marchează debutul cinematografic al cântăreţei britanice Jessie J. Ea îi dă glas lui Brooke, care îl cucereşte pe Sid. Jessie J este cunoscută pe plan internaţional pentru hit-uri precum „Price Tag”, „Domino”„Nobody’s Perfect” şi „Who You Are”. Artista a fost şi antrenor vocal în primele două sezoane ale emisiunii „The Voice UK”.

3. „Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi” poate fi urmărit în cele 23 de locaţii Cinema City din toată ţara în format 3D, varianta subtitrată sau dublată. În plus, până pe 31 august 2016, toţii copiii care aleg să vizioneze această animaţie, precum şi oricare alt film din promoţie, vor primi în dar „Paşaportul meu de cinema”. Astfel, fiecare vizită la cinema le va putea aduce micuţilor nenumărate premii, alături de colecţionarea stickerelor cu personajele favorite.

Mai multe detalii pe: www.cinemacity.ro/promotii. .
"(P) 3 lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre filmul „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi”" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent