· articole
· intamplari

(P) Animațiile verii la cinema
Fulger McQueen, veverița Surly, minionii și multe alte personaje simpatice îți dau întâlnire la film

Vara aceasta, sălile de cinema sunt luate cu asalt de personaje care mai de care mai amuzante.

„Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților”, „Goana după alune 2”, „Fantastica aventură din Oz”, „Sunt un mic ticălos 3” sau „Mașini 3” sunt câteva dintre animațiile care îi așteptă pe cei mici la Cinema City.

• „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” ne arata lumea secretă din propriul telefon, purtându-ne în călătoria spectaculoasă și amuzantă a lui Gene pentru a deveni un emoji normal, cu o singură expresie facială. Cele mai amuzante emoticoane ajung în cinema pe 11 august, în format 3D dublat, dar și în 4DX, pentru o vizionare de film amuzantă, care activează toate simțurile (la Cinema City din Mega Mall București, City Park Constanța și Shopping City Timișoara).

• Continuând povestea primului film, „Goana după alune 2” ne prezintă aventura celebrei veverițe Surly și a prietenilor ei, în încercarea de a-l opri pe primarul din Oakton City să le distrugă casa pentru a construi un parc de distracții zgomotos. Simpaticele animaluțe se întorc pe marile ecrane din 25 august, în format 3D.

• O nouă aventură magică are loc în Oz, unde Leul, Omul de Tinichea și Sperietoarea vor face cunoștință cu o eroină neașteptată, Elly, nepoata legendarei Dorothy. „Fantastica aventură din Oz”, o poveste încântătoare, plină de amuzament și culoare te așteaptă deja la cinema, în format 3D dublat.

• În „Sunt un mic ticălos 3”, amuzantul Gru, părăsit de minioni, își întâlnește fratele geamăn, mai vesel și cu mai mult entuziasm pentru ticăloșii, alături de care complotează pentru a-l înfrânge pe cel mai nou personaj negativ ce amenință omenirea, o fostă vedetă de televiziune pentru copii. Filmul este deja în cinema, în format 3D dublat.

• Legendarul Fulger McQueen se întoarce în filmul „Mașini 3” să demonstreze noii generații că încă este cea mai bună mașină de curse din lume, încercând cu toate atuurile să câștige Cupa Piston. Cursa te așteaptă deja pe marile ecrane, în format 3D dublat.

Mai mult, animațiile verii vin și cu provocări pentru copiii pasionați de filme. Până pe 31 august, Cinema City lansează o nouă provocare pentru cei cu vârste între 8 și 16 ani, prin platforma „Micile Voci Mari”.

Intră pe www.micilevocimari.ro/start, ajută-l să dubleze un personaj din animația preferată și poate deveni vocea unuia dintre personajele din „My Little Pony: Filmul”. Participanții la concurs primesc pe loc o figurină-ponei, iar prin tragere la sorți pot câștiga și o excursie în Delta Dunării. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

"(P) Animațiile verii la cinema" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent