· articole
· intamplari

(P) Brățări personalizate din argint pentru copii: un cadou superb!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar una dintre tradițiile specifice acestei perioade presupune dăruirea unor cadouri deosebite copilașilor.

Indiferent dacă este vorba de ai tăi sau de copiii celor mai buni prieteni, anul acesta ar trebui să optezi pentru bijuterii personalizate de la BijuBOX.ro.

Dacă până acum ai ales jucării și cărți pentru copii, a venit momentul să te îndrepți spre un cadou original, care poate fi păstrat ca amintire o viață întreagă! Descoperă, în cele ce urmează, care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi bratari personalizate argint pentru copii, dar și care sunt cele mai simpatice modele, de care micuții nu vor mai dori să se despartă!

De ce ar trebui să le oferi copiilor brățări personalizate din argint?
Sfântul Andrei, Moș Nicolae și Crăciunul, toate aceste sărbători trebuie marcate cu ajutorul unui cadou. Această tradiție este importantă, mai ales dacă viața te-a binecuvântat cu prezența unor copii. Iată de ce ar trebui să le oferi cadou acestora bijuterii personalizate!
  1. Pot fi păstrate drept amintire ani la rând. Spre deosebire de alte cadouri destinate copiilor, bijuteriile pot fi păstrate o viață întreagă. Calitatea lor și faptul că au fost personalizate de către tine le vor transforma într-un obiect cu multă valoare emoțională.

  2. Poartă un mesaj unic. Tu alegi mesajul care va fi gravat pe talismanul brățărilor. Astfel, este important să alegi cuvinte pe care vrei ca micuții să și le amintească peste ani, când vor privi cu drag cadoul primit de la tine în acest an.

  3. Calitate excepțională. Fiecare bijuterie din catalogul BijuBOX.ro beneficiază de o garanție premium, care poate fi extinsă pe termen nelimitat. Astfel, ești sigur că oferi un cadou de calitate superioară care va dăinui în timp. De asemenea, poți opta pentru brățări personalizate din argint 925, un etalon care garantează calitatea acestui material, sau din aur 24K.

  4. Simpatice și confortabile. Brățările au un sistem de închidere lejer, care nu incomodează în timpul purtării. Poți opta pentru bijuterii cu lănțișor din argint sau aur ori pentru cele cu șnur colorat, ideal pentru momentele de joacă ale micuților.

Inspiră-te din următoarele modele de brățări personalizate din argint!


Acum că ai descoperit care sunt motivele principale pentru care aceste bijuterii reprezintă cadoul ideal pentru copii în perioada sărbătorilor de iarnă, nu mai rămâne decât să alegi un model pe care să îl personalizezi. În cazul în care ai nevoie de puțină inspirație, iată câteva idei care ar putea să te ajute!
  • Brățară cu nume și îngeraș. Fiecare copil este un îngeraș care binecuvântează viața celor din jur. Adu-i aminte de acest aspect micuțului cu ajutorul unei brățări personalizate din argint cu model de îngeraș, pe care ai gravat numele copilului sau data acestuia de naștere.

  • Brățară cu imagine cu mama și copilul. Dacă ești în căutarea unui dar pentru copilul tău, alege o brățară cu o imagine care face cât o mie de cuvinte. Pe spatele acesteia, poți grava un mesaj pe care vrei ca puiul tău să și-l amintească de fiecare dată când privește cadoul.

  • Brățară cu fluturaș. Când ești în căutarea unui cadou pentru o tânără domniță, mergi la sigur cu una dintre brățările cu fluturaș pe care orice fetiță cochetă le va adora.

Descoperă mai multe modele de brățări, coliere și bijuterii personalizate din aur sau argint accesând magazinul online BijuBOX.ro. Astfel, vei reuși să le oferi copiilor din viața ta un cadou unic, care să le aducă întotdeauna aminte de tine!


Sursă foto: bijubox.ro.

"(P) Brățări personalizate din argint pentru copii: un cadou superb!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent