· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Bucurestiul are un nou loc de joaca pentru copii: Grand Play din Baneasa Shopping City

jpg?oh=9eefb430c192ea1d5aa950e2b009f7eb&oe=54FC8EDE&__gda__=1426499896_1c4e4876d63ad4a34fb258900beebe63"/>

Pentru a oferi celor mici un spațiu de distracție creat pornind de la dorințele lor, dar și pentru a veni în întâmpinarea nevoii părinților de a-și ști copiii mereu în siguranță, Băneasa Shopping City a creat Grand Play . Noul loc de distracție ia forma unei balene și este situat în interior, la parterul centrului comercial, în zona restaurantelor.

Atracțiile din acest spațiu îmbină divertismentul cu elemente educative, ce contribuie la dezvoltarea abilităților cognitive și fizice ale micuților. Grand Play are două etaje și se împarte în trei sectoare. Primele două zone sunt amenajate pentru activitățile recomandate anumitor grupe de vârstă: prima dintre acestea se adresează copiilor între 1 și 3 ani, iar cea de-a doua se adresează celor între 3 și 8 ani. Grand Play cuprinde, totodată, o zonă dedicată petrecerilor, unde pot fi sărbătorite zile de naștere și alte evenimente pentru copii.

Alături de aspectul educativ, siguranța este un alt factor-cheie luat în considerare pentru conceperea Grand Play. Părinții beneficiază de un spațiu de relaxare de unde își vor putea supraveghea copiii prin intermediul unui ecran ce afișează imaginile transmise de mai multe camere de filmat situate în interiorul Grand Play . Totodată, fiecare dintre produsele folosite pentru construcția și amenajarea Grand Play este certificat și respectă cele mai înalte standarde europene în materie de siguranță

Grand Play este deschis în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00, iar prețul unui bilet este de 30 de lei de luni până vineri și 35 de lei în weekend și în timpul sărbătorilor legale. Acesta este valabil pe durata întregii zile. Discounturi speciale se aplică pentru grupurile mari de copii sau pentru grădinițe, în cazul cărora un bilet costă 20 lei, dar și pe durata Happy Hour (de luni până vineri, între 10:00 – 14:00), când intrarea este redusă cu 5 lei.

Mai multe detalii despre promoțiile și atracțiile Grand Play sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro/grand-play .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent