· articole
· intamplari

(P) Calculatoare pe care le poți folosi în sarcină pentru a afla cât mai multe detalii despre bebeluș
După ce ai aflat că ești însărcinată, lumea ta se schimbă complet.

Vei dori să afli cât mai multe despre viitorul tău bebeluș, începând de la data nașterii, până la sexul pe care îl va avea și chiar culoarea ochilor.
Din fericire, există din ce în ce mai multe calculatoare pe care le poți folosi pentru a afla detalii. Iată doar câteva dintre ele:


  1. Calculatorul de sarcină care îți spune data nașterii. Este prezent peste tot online, vezi aici un exemplu, și chiar în aplicații pentru mobil. Acesta îți spune când se va naște puiul cu o acuratețe destul de mare, atâta vreme cât ai un ciclu regulat și știi când l-ai avut ultima dată. Există mai multe calculatoare de sarcina, însă majoritatea calculează după aceleași reguli. Cel mai exact calcul îl obții dacă mergi la un ginecolog.

  2. Calculatorul care îți spune vârsta sarcinii. Pe baza datei ultimei menstruații poți afla care este vârsta sarcinii. Această informație îți este oferită și de ecografii.

  3. Calculatorul nutrițional. Un calculator important de sarcină este cel care îți spune ce și cum trebuie să mănânci. În toată perioada sarcinii și imediat după, corpul tău este o adevarată făbricuță care produce hrana pentru cel mic. Cu cât mănânci mai sănătos, cu atât copilul va fi mai sănătos.

  4. Calculatorul sexului. Un alt lucru pe care îl poți afla printr-un calculator de sarcină este sexul bebelușului. Dacă vrei să știi care sunt șansele să fie fetiță sau băiețel, găsești o serie de calculatoare online. Nu sunt tocmai exacte, însă de multe ori oferă informații concludente. Evident, cea mai bună variantă să afli sexul bebelușului este tot la ginecolog.

  5. Calculatorul greutății. Este un alt calculator care oferă informații concludente. De data aceasta, îți spune câte kilograme în plus urmează să ai la sarcină. Este o informație pe care nu are cum să ți-o ofere nimeni exact, însă pe baza calității alimentelor pe care le mănânci, a sportului pe care îl faci și a numărului de kilograme pe care îl ai, există modalități de calcul.


Calculatoarele de sarcină sunt instrumente foarte bune pentru orice mămică, însă nu trebuie să te bazezi exclusiv pe ele. Dacă vrei informații 100% relevante pentru sarcina ta, este bine să ai un plan bine făcut de medic și să mergi frecvent la control pentru ecografii și teste.
 
 
Sursă foto: pixabay.

"(P) Calculatoare pe care le poți folosi în sarcină pentru a afla cât mai multe detalii despre bebeluș" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent