· articole
· intamplari

(P) Ce băuturi alcoolice alegi pentru botez?

Dacă viața te-a binecuvântat cu un nou suflețel și vrei să organizezi un botez ca în basme, ai venit unde trebuie! La o astfel de petrecere, fiecare detaliu contează, iar alegerea unor băuturi alcoolice adecvate nu face excepție.Pentru că un bebeluș are nevoie de toată atenția părinților săi, este normal să îți scape din vedere anumite aspecte organizatorice. De aceea, în cele ce urmează, vei găsi o listă completă cu bauturi alcoolice care nu trebuie să lipsească în momentul în care organizezi petrecerea pentru botezul copilașului tău.

Bifează fiecare produs din lista de mai jos apelând la magazinul online beicevrei.ro și ai siguranța că invitații tăi vor avea parte de o petrecere ca în povești, pe care nu o vor uita prea curând!Băuturi non-alcoolice
  • Apă plată și carbogazoasă

  • Sucuri de fructe

  • Energizante

Atunci când vine momentul să achiziționezi apă minerală plată și carbogazificată pentru botezul pe care îl organizezi, optează pentru mărci recunoscute pentru calitatea lor, precum Evian, Perrier sau Badoit. Nu uita nici de apa tonică, care este ideală pentru preparea rapidă a unui cocktail de senzație!

Este recomandat să ai la îndemână și câteva doze de energizant Red Bull pentru amatorii acestui tip de băutură. De asemenea, nu neglija sucurile pentru cei mici. Alege produsele Green Cola și Green Lemon, care au un gust delicios, însă nu conțin zahăr fiind îndulcite cu ștevia.

Băuturi alcoolice
  • Vin demisec

  • Șampanie și vin spumant

  • Băuturi aperitive și digestive

  • Băuturi spirtoase

Dacă există o băutură care nu trebuie să lipsească dintr-un moment festiv atât de special precum botezul, aceasta este șampania. Marchează momentele speciale cu băuturi alcoolice pe măsură și optează pentru cunoscuta șampanie Laurent Perrier sau Armand de Brignac.

La fel de important este și vinul. În general, pentru petreceri, este recomandat să optezi atât pentru vin alb, cât și pentru cel roșu, ambele în varianta demisec. Această opțiune este mult mai sănătoasă și are mai multe șanse de a fi pe gustul invitațiilor tăi. În rest, depinde de tine dacă preferi un vin românesc, moldovenesc sau unul de import.

De asemenea, nu ezita să achiziționezi vinuri spumante, pe care oricine le adoră. Spre deosebire de șampanie, acestea au un preț mult mai accesibil în timp ce textura și aroma lor reușesc să păstreze atmosfera festivă.

Din cadrul niciunei petreceri nu ar trebui să lipsească băuturile aperitive, ideale pentru a fi savurate înainte de masa bogată pe care ai pregătit-o. Acestea sunt băuturile alcoolice digestive, care sunt consumate după masă. În această categorie intră și produsele brandurilor Campari, Nonino, ale distileriilor și domenilor Provance.

Cele mai bune alegeri pentru băuturile digestive sunt Jagermeister și produsele oferite de Zwack ori de Stroh. Însă nu ai cum să dai greș nici cu gin. Combinat cu apă tonică, acesta va fi preferatul oricărui invitat.

Iar atunci când vine vorba de tării, mergi la sigur cu vodka, whisky, rom, dar și cu acele băuturi alcoolice specific românești. În general, băuturile spirtoase au o concentrație alcoolică de minimum 15% vol. Acestea sunt perfecte pentru a fi savurate simple, ca atare, ori în diferite combinații.

Găsești toate băuturile menționate în acest articol și multe altele în magazinul online beicevrei.ro, unde ai parte de cel mai bun raport calitate-preț. Comanda va fi livrată în cel mai scurt timp posibil la adresa selectată de tine, iar tu te vei putea bucura de un botez minunat, ca în povești!


Sursă foto: Unsplash.

"(P) Ce băuturi alcoolice alegi pentru botez?" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent