· articole
· intamplari

(P) Cel mai bun tată face emisiuni pentru părinți la Itsy Bitsy FM
Alex Zamfir, blogger-ul cunoscut ca fiind "Cel mai bun tată", este noul realizator de programe de la singurul radio pentru părinți și copii din România.După mai bine de 11 ani, în care emisiunile despre educația și creșterea copiilor au fost realizate exclusiv de mame, în noua grilă de programe a Itsy Bitsy FM intră emisiuni semnate de un tată foarte implicat.

Singura emisiune din România cu și despre tați va începe emisia in direct miercuri 6 septembrie, la ora 12:00. Talk-show-ul "Tați în dialog" cu Alex Zamfir va aduce săptămânal în fața publicului personalități masculine, tați pasionați de rolul de părinte. Vom afla care sunt provocările taților, cum știu ei să le facă față, cot la cot cu mamele, asumându-și adesea un rol diferit, dar la fel de important în relația cu cei mici. O discuție onestă despre bucurii, tristeți, speranțe, soluții pentru a sprijini copiii să crească autentici și independenți.

"Împreună cu invitații mei voi desluși cât mai mult din tainele celei mai frumoase și mai grele meserii din lume, aceea de a fi părinte, pentru a-l sprijini pe copil să ajungă Om Mare." declară realizatorul Alex Zamfir.

Alex Zamfir (celmaibuntata.ro), tatăl lui Mark de 7 ani, va realiza zilnic și cunoscuta emisiune "Meditații pentru părinți", unde alături de cei mai buni specialiști va căuta soluții diverse, utile și ușor de pus în practică în viața de părinte. Alex vrea să își crească cat mai bine copilul, dar și să se bucure de viața lui profesională, de viața de cuplu, de prieteni, de ceea de face pentru sufletului lui în fiecare zi. Îl vom auzi zilnic la radio, într-o emisiune-pastilă de 5 minute.

Înainte și după școală și grădiniță, copiii se bucură de cel mai grozav loc de joacă: Radio Itsy Bitsy, pentru că de la începutul lui septembrie revin în grilă toate emisiunile lor preferate.

Părinții au Ora lor de parenting de la 17:00 și de la 22:00 în fiecare zi, în care află noutăți utile din emisiunile: Meditații pentru părinți, Trăiește sănătos cu Simona și Părinți de pici. Ascultătorii mari si mici pot intra în direct la radio, sunând la numarul 0725 300 700.

Detalii despre noua grilă de programe Itsy Bitsy FM se pot găsi pe www.itsybitsy.ro. .

"(P) Cel mai bun tată face emisiuni pentru părinți la Itsy Bitsy FM" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent