· articole
· intamplari

(P) Cinema City pornește din nou în căutarea „Micilor Voci Mari”
Câștigătorii vor fi premiați cu roluri de dublaj în animația „My Little Pony”

Dacă ai un copil talentat, căruia îi plac filmele, oferă-i șansa de a ajunge vedetă și înscrie-l în aplicația Micile Voci Mari, prin care poate da o probă de voce care îi poate aduce un rol de dublaj în super-animația „My Little Pony: Filmul”.3, 2, 1! Până pe 31 august 2017, Cinema City lansează o nouă provocare pentru copiii cu vârste între 8 și 16 ani: în urma înscrierii în concurs, toți participanții câștigă automat câte o figurină originală ponei și, prin tragere la sorți, o excursie pentru toată familia în Delta Dunării, oferită de TUI Travel Center. În plus, cei mai talentați dintre ei vor avea șansa să dubleze câte un personaj de animație, într-un studio de dublaj profesionist.

„Și anul acesta ne-am propus să pornim în căutarea copiilor talentați din România, relansând concursul «Micile Voci Mari» organizat și în 2015, pentru a le oferi celor mai inspirați dintre ei șansa de a dubla două personaje mult-iubite dintr-o animație pe care o urmăresc cu plăcere. Am întâlnit foarte mulți copii cu talent la prima ediție a concursului și vrem să le oferim din nou șansa de a-și trăi visul, de a intra într-un studio profesionist și de a lucra cu specialiști în domeniu”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați www.micilevocimari.ro/start, să alegeți unul dintre cele trei filme disponibile pe platformă - „Deep: O aventură nesfârșită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2”, să descărcați textele pentru susținerea probei, urmând ca apoi copilul să se înregisteze interpretând propria versiune de dublaj.

În luna septembrie, 10 copii (cinci fete și cinci băieți) vor avea ocazia să dea o probă într-un studio de înregistrări alături de profesioniști, iar doi dintre ei (o fată și un băiat) vor fi parte din superproducția “My Little Pony: Filmul”.

Spot Video: www.youtube.com/watch?v=OY3ZrAXv_M0.

"(P) Cinema City pornește din nou în căutarea „Micilor Voci Mari”" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent