· articole
· intamplari

(P) Clinica Dental One lansează campania sociala “Ajuta-ne sa crestem zambete!”
Prin campania socială “Ajută-ne să creștem zâmbete!”, clinica Dental One te invită să ajuți un tânăr fără posibilități materiale, care se confruntă cu probleme dentare, să beneficieze de tratament de specialitate.

80% dintre români suferă de o formă de ”boală dentară”, iar cei mai mulți nu au posibilitatea de a-și reface dantura, luând în calcul faptul că un singur implant dentar costă de 4 ori cât salariul minim pe economie! În acest context, clinica Dental One lansează prima ediție a campaniei “Ajută-ne să creștem zâmbete!” prin care dorește să readucă zâmbetul pe buzele adolescenților și tinerilor care suferă de probleme dentare și nu dispun de venituri suficiente pentru a-și permite procedurile stomatologice necesare. În același timp, campania are că scop informarea și educarea tinerilor în ceea ce privește sănătatea dentară.

”Am gândit această campanie pentru a ajuta copiii în situații dificile, pentru că ne dorim să le readucem zâmbetul pe buze. De aceea fac un apel la toți cei care cunosc astfel de cazuri să ne ajute să ajungem la ei și să le facă cunoscută această inițiativă. Un tratament de estetică dentară nu este un moft, este o necesitate reală.”, declară Corina Samfir, co-fondator Dental One.

Campania, care se se adresează adolescenților și tinerilor cu rezultate bune la învățătură ce provin din familii defavorizate, se bucură și de susținerea mai multor persoane publice din România: designerul vestimentar Alexandra Calafeteanu, bloggerul Janina Nectara, jurnalistul Dragoș Pătraru, violonista Andreea Runceanu și cântăreața Adriana Rusu.

”Adolescența este o perioadă dificilă pentru orice copil, o perioadă a căutărilor și anesiguranței. Și este important ca un tânăr să plece cu o bază de încredere, care să-l însoțească în viața adultă. Am apreciat scopul acestei campanii de a oferi unui tânăr mai multă încredere în el și în zâmbetul său”, spune Janina Nectara, fashion blogger.

Dorești să te implici? Iată cum poți să ajuți
Dacă dorești să te implici și să susții o cauză, poți înscrie un tânăr pe care vrei să îl ajuți accesând pagina: www.dentalonecenter.com/crestemzambete/ până pe data de 22 august 2016. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere, să povestești în detaliu despre problemele dentare ale tânărului susținut și situația dificilă în care acesta se află și să poți ajuta ulterior clinica în contactarea tânărului respectiv, în cazul în care va fi preselectat.

Dintre poveștile înscrise vor fi alese 5 cazuri sociale de către o comisie de selecție formată din specialiști din cadrul clinicii Dental One și cele 5 persoane publice care s-au alăturat campaniei. Cazurile lor vor fi verificate de către echipă clinicii, iar alegerea tânărului care va beneficia de tratamentele dentare gratuite se va face și cu ajutorul publicului care va putea vota online până pe data de 5 septembrie 2016, urmând că beneficiarul tratamentului din prima ediție a campaniei să fie anunțat pe 6 septembrie 2016.

Campania se adresează exclusiv adolescenților și tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, fără posibilități materiale, în special celor din zonele rurale, unde accesul la informație și la servicii medicale este limitat. Cel care va fi ales va beneficia de un tratament complet oferit de specialiștii clinicii Dental One. În același timp, Dental One face apel la membri ai societății civile, la personalități și alte clinici dentare care pot sprijinul celorlalți tinerilor care vor fi identificați prin campanie, astfel încât fie găsite soluții pentru fiecare dintre ei.

"(P) Clinica Dental One lansează campania sociala “Ajuta-ne sa crestem zambete!” " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent