· articole
· intamplari

(P) #Creativo sau un super eveniment pentru oameni creativi
Vino la
cusutsibrodat.ro/creativo/">#Creativo în week-end-ul 15-17 Aprilie (zilnic între orele 10:00-19.00) să descoperi cât de ușor este să realizezi lucrușoare senzaționale, unicat. Primăvara asta ideile creative prind contur la #Creativo!

#Creativo va avea loc în weekend-ul 15-17Aprilie, 10:00-19:00.

Cum ar fi dacă, în acest an, ai investi în tine? La #Creativo vei descoperi idei minunate care îți permit să îți dezvolți un hobby interesant și, de ce nu, să îl transformi in job.#Creativo are loc in cladirea The Ark, strada Uranus nr.150, lângă Piața de Flori.

Ești o persoană pasionată de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur și simplu ești pasionată de modă și vrei să creezi piese de vestimentație unicat? Cauți un hobby senzațional? La #Creativo vei afla toate secretele unui hobby perfect, și de ce nu, cheia unei afaceri de succes.

Te-ai gândit să începi o afacere în fashion, decorațiuni interioare sau îți dorești să creezi lucrușoare drăguțe pentru copii, dar crezi căeste foarte complicat? La #Creativo vei descoperi că totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie să faci ca să îți transformi talentul și creativitatea într-o afacere profitabilă. În plus, la #Creativo poți întîlni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.

Ce vei vedea la #Creativo?

Oameni pasionați ca și tine care îți vor împărtăși din experiența lor
Cele mai noi modele de mașini de cusut și brodat și consiliere în domeniu
Ateliereinteractive de croitorie, design vestimentar și stilism
Tipare de croitorie și alte accesorii necesare în domeniu
Demonstrații și probe live pe mașini de cusut și brodat
Vei afla ce fonduri sunt disponibile pentru dezvoltarea unei afaceri
Ai auzit de Patchwork si Quilting?

– la #Creativo vei putea să vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu . Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucăți de materiale textile aparent banale vei obține diverse lucrușoare unicat care te reprezintă. Evenimentul este organizat de cusutsibrodat.ro și tiparedecroitorie.ro și susținut cu drag de Breslo.ro, Atelierele ILBAH,Fabrix și Prym – gazde care vă vor prezenta cele mai performante mașini de cusut, materiale colorate și minunate, tipare de croitorie, informații utile despre cursuri de croitorie, demonstrații de patchwork și alte surprize.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ!#Creativo este prima adunare a comunității oamenilor pasionați de cusut și brodat, cel mai creativ și complet hobby, unde veți putea împărtăși idei, proiecte și cunoștințe.

_____________________________________

Vă așteptăm cu drag la #Creativo ce va avea loc în weekend-ul 15-17Aprilie, 10:00-19:00, la The Ark , str. Uranus nr.150.

Join Facebook, ca să nu uitați! >>Facebook.
"(P) #Creativo sau un super eveniment pentru oameni creativi " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent