· articole
· intamplari

(P) Cum sa-ti faci o manichiura impresionanta acasa0-9/11214156_837619029608506_1189278327523403693_n.jpg?oh=6695560e382f96946e1a5e50c4eef5b1&oe=55FCA9E2"/>
Află cum poți avea o manichiură impresionantă acasă, cu lacuri de unghii în nuanțe wow și la îndemâna oricui.
Mâinile și manichiura îngrijite sunt un indicativ al femeii cochete, dar poți transmite mult mai mult decât o bună igienă.
Poți obține o manichiură impresionantă acasă, singură, cu doar 2 ingrediente: o imaginație bogată și cel puțin unul dintre lacurile de unghii din cele 5 minicolecții Avon Magic Effects.

Impresionantă zi de zi

Primul pas este să îți alegi câteva nuanțe de lacuri din gama Gel finish, pe care le poți combina sau purta individual, în funcție de ocazie și de ținută. Alege culori pastelate pentru manichiura din timpul săptămânii, la birou și păstrează pentru ocaziile speciale culorile puternice, impresionante. Pe lângă nuanțele diverse, lacurile Gel finish au efect 3-in-1: bază, culoare intensă dintr-o singură aplicare și top coat, așadar reprezintă o investiție inteligentă.

Manichiura cu un touch urban

Știm că îți place să fii la modă și că printre prietenele tale ai văzut cu siguranță cât de mult se poartă lacurile de unghii mate, așa că ai 2 alternative: lacurile mate din gama Matte în 4 nuanțe cool sau top coatul cu efect de matifiere, care îți poate transforma cu o singură aplicare manichiura. Orice variantă ai alege îți garantăm că vei face impresie printre prietenele tale fără să cheltui prea mult.

Strălucire pentru zilele speciale

Alege gama Avon Magic Effects FRINGE pentru o manichiură îndrăzneață, în week-end. Adaugă un plus de strălucire unghiilor tale și aplică lacul de unghii cu particule strălucitoare fie pe baza protectoare, fie pe un lac colorat. Nouă ne place foarte tare combinația Jacquered Metal cu Orange Crush, din gama Gel Finish. Nu uita să aplici de 2 ori pentru mai multă rezistență.

Alternativa pentru o strălucire mai discretă, delicată, este gama Avon Magic Effects Diamond Shatter, mult mai potrivită pentru a fi purtată și la birou. Acesta arată mult mai impresionant pe un lac de unghii colorat decât pe o bază transparentă, noi îți recomandăm să îl porți în combinație cu nuanța Royal Wedding tot din gama Gel Finish.

Cu adevărat impresionantă este și manichiura cu efect 3D, cu particule strălucitoare, din gama Mineral Crush. Nuanța Topaz se potrivește oricărei ținute colorate de vară, iar nuanța Diamond arată senzațional în combinație cu o rochie de seară.

Răsfoiește și tu broșura , alege lacurile preferate (noi ne-am restrâns cu greu lista) și comandă-le în doar câteva click-uri.
.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent