· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Descopera surprizele special pregatite pentru tine

Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real lanseaza campania “Bucura-te de frumusetea ta!”

Luna martie este luna bucuriei, ce anunta sosirea si instalarea primaverii, dar si luna asteptata cu mare bucurie de doamne si domnisoare, deoarcece se celebreaza Martisorul si Ziua Femeii.

ro/314CD632DD5A6336C06EDC995D28986F1/vizual-presa-arcade-gr-01.jpg?width=545"/>

Centrele comerciale Arcade si Galeria Real sarbatoresc femeia si isi propun, prin diverse activitati si premii, sa aduca zambetele pe chipul celor care ne fac viata mai usoara si mai frumoasa.

Toate reprezentantele sexului frumos sunt asteptate in zilele de 1-2 martie si 8-9 martie in Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real din toata tara, sa descopere surprizele special pregatite pentru luna femeilor!

“Primavara debuteaza cu sarbatoarea Martisorului si continua cu 8 MARTIE, zile speciale dedicate dedicate sensibilitatii, bunatatii si frumusetii femeii. Este un bun prilej prin care copiii si barbatii isi arata aprecierea fata de mamele, iubitele si sotiile lor. Si noi, in locatiile Arcade si Galeria Real, punem in aceasta perioada femeia, indiferent de rolul ei in societate si in familie, in centru altentiei.“, declara Ioana Laura Pasca, Director Marketing Arcade Property Management.

Doamnele si domnisoarele sunt asteptate sa fie rasfatate la locul de make-up si hairstyle.

Aici, participantele vor beneficia de serviciile puse la dispozitie de saloane apreciate si cunoscute in toata tara, vor castiga premii oferite de parteneri sau vor face fotografii pe care le vor primi pe loc. Nici cei mici nu vor fi uitati: ei se pot distra in cadrul Atelierelor de creatie, pregatind martisoare sau felicitari pentru Ziua Femeii.

Campania este organizata si desfasurata de Arcade Property Management cu ajutorul agentiei QB Promotion & Advertising.

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.arcadeproperty.ro.


.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent