· articole
· intamplari

(P) Destul timp cu familia si venituri suplimentare? Da, va rog!0-9/11667374_855170317853377_4781668914552598552_n.jpg?oh=4e8915554917d2de6e78034d98915ed3&oe=562304B8"/>
Fiecare mămică își dorește să petreacă mai mult timp alături de puiul ei, dar, în același timp, să aibă un venit suplimentar. Din fericire, acest lucru este posibil și îți vom explica imediat cum!

Fie că îți place sau nu, viața ta se schimbă complet atunci când ai un copil, el devenind acum centrul universului tău. Mai ales când puiul tău este mic, cel mai important cadou pe care i-l poți oferi este timpul, deci nu îți mai permiți să speri la un venit suplimentar. Dar ce ai spune dacă ai putea să îți modelezi chiar și job-ul în jurul celui mic?

Ca reprezentant AVON, poți deveni propriul tău șef și îți poți conduce afacerea de acasă sau de oriunde, atâta timp cât ai acces la un calculator. Prietenele tale pot comanda podusele dorite chiar din magazinul tău online, apoi tu plasezi comanda (tot online!), iar produsele îți sunt livrate la ușă. Nimic mai simplu! Mai mult, dacă vrei să îți faci prietene noi, nu trebuie decât să iei broșura AVON cu tine în parc și îți va fi mult mai ușor să cunoști alte mămici.
Dacă ți-e teamă că nu vei avea destui clienți, stai liniștită! 8 din 10 femei folosesc produsele AVON, conform unui studiu desfășurat de Nielsen în 2013, iar broșura AVON este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare.

De asemenea, te poți bucura de o mulțime de beneficii dacă ești reprezentant . Pentru început, dacă ești un reprezentant nou, AVON are pentru tine un program special prin intermediul căruia vei primi cadouri speciale și reduceri în primele campanii de activitate. Găsești mai multe detalii despre AVON Junior aici .

Apoi, vei avea acces la diferite workshop-uri și instruiri oferite de AVON, care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile de vânzări. Bineînțeles, programul de lucru este flexibil, deci îți poți stabili singură orele și ritmul de lucru primind comision pe măsura implicării tale!

Menționasem mai sus magazinul tău online. Da, AVON îți oferă gratuit posibilitatea de a-ți deschide propriul magazin online pe www.avon.ro, unde vei putea coordona o întreagă echipă! Astfel, te vei dezvolta ca Lider, iar hobby-ul care îți aduce la început un venit suplimentar se poate dezvolta într-o adevărată carieră.
Comanda se plasează online, factura se poate achita cu orice tip de card (vei avea 18 zile la dispoziție să o plătești), iar coletele vor ajunge la ușa ta (oriunde în țară) în 24-72 de ore. Poți beneficia de până la 40% discount și poți câștiga produse cadou în fiecare lună!

Intră și tu în rândul mămicilor moderne și devino propriul tău șef! Înscrierea se face rapid, online, prin simpla completare a unui formular, pe care îl găsești aici .

Alătură-te și tu reprezentanțiilor AVON, cei care nu aduc doar un ruj, ci și un sfat și un zâmbet alături! Vei învăța să ai mai multă încredere în tine și în puterea ta de antreprenoare, vei câștiga bani din frumusețe și vei avea grijă să îți acorzi și ție momente de răsfăț în fiecare lună. Devino și tu reprezentant AVON și nu vei regreta!

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent