· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Devino parte din arta! Prima expozitie interactiva cu tablouri 3D din Romania

Vino în Sun Plaza la prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România.

Vino la singura expoziție unde e obligatoriu să faci fotografii și unde tu poți să fii parte din artă, parte din tablourile expuse. Acum e momentul să arăți ce față expresivă ai! Poți să te chinui strângând cu ușa un dinozaur, să te bucuri pescuind o balenă, să fluieri liniștit scoțând la plimbare, în lesă, un tigru sau să fii îngrozit în fotografia surprinsă chiar înainte să te zdrobească un mamut sub piciorul lui. Sun Plaza găzduiește până pe 9 iunie o expoziție de 20 de tablouri 3D care vor deveni sursă de distracție și de inspirație pentru fotografii memorabile.Tablourile 3D sunt create cu tehnici speciale și creează iluzii optice – odată fotografiate, ele devin incredibil de reale și dau senzația că sunt în relief.

Ia-ți aparatul de fotografiat sau telefonul, vino cu prietenii sau cu familia la expoziție și fă-ți cele mai creative poze! Nu e obligatoriu să le postezi pe Facebook, dar nici nu știi câte like-uri pierzi!

Expoziția cu tablouri 3D se află pe culoarul nou deschis în Sun Plaza.

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/expozitie-interactiva-3d-devino-parte-din-arta/ și pe https://www.facebook.com/events/802996213181770/


.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent