· articole
· intamplari

(P) Distractie garantata la Debretin pentru toata familia0-9/11391327_847948275242248_429606338650072126_n.jpg?oh=89dd61f899482a57f2ea8e9fc1ba6c83&oe=55E77D00"/>
Reînnoitul Hotel Termal şi Wellness Aquati***** **** așteaptă oaspeții din nou! Serviciile hoteliere s-au expandat după lunile de renovare. Ofertele hotelului referitoare la masă suedeză s-au modernizat, si cei cu intoleranță alimentară își pot găsi mâncarea potrivită.

Mămicile știu cât de greu este organizarea unei vacanțe, dacă cineva din familie are boala celiacă, intoleranță la lactoză, este diabetic sau este vorba doar de perioada de post. De multe ori trebuie să-și pregătească ingredientele de acasă, deoarece nu pot fi siguri niciodată, dacă la cazarea respectivă vor primi mâncăruri potrivite pentru aceste cazuri speciale. Se mai întâmplă, că nici personalul nu este conștient despre ce este vorba. Hotelul Termal și Wellness Aquati***** **** din Debrețin este pregătită pentru alimentațiile speciale de orice fel, oaspeții pot alege dintr-o varietate de mâncăruri gustoase la masa suedeză. Această masă suedeză este concentrat pe familii cu copii, deoarece cuprinde o masă mai joasă pentru micuți, ca să se poată servi singuri. Toate acestea sunt asigurate de Restaurantul Natura cu tehnologie reînnoită, unde personalul nu va sta neînțelegător, dacă cineva menționează că este intolerant la gluten. Așadar, oaspeții hotelului pot începe și pot încheia ziua plină de energie, nu trebuie să facă un efort pentru a obține alimentația potrivită. Intoleranța alimentară sau perioada de post nu poate fi problemă nici în timpul prânzului, deoarece meniul reînnoit cuprinde o varietate de mese dietetice și speciale cu pitograme distinctive, din care se poate alege.

După micul dejun membrii familiei din toate vârstele sunt așteaptate cu o varietate de posibilități pentru a se distra. Tineretul și cei cu un spirit tânăr probabil vor alege Parcul Aquatic, ceea ce nu este întâmplător, deoarece sub cupola cu diametru de 66 metri se găsesc 12 tobogane, perete de cățărare, piscine cu val, piscine pentru copii și de aventură, care vă oferă oportunități de relaxare pentru toată ziua. Dintre toboganele de diferite tipuri toată lumea poate să-și găsească cel potrivit pentru gustul și temperamentumul lui.

Cei care vor să-și petreacă timpul într-un mediu mai relaxant, pot trece prin coridorul de sticlă în baia termală, unde Lumea Saunelor oferă servicii și programe diferite, mai mult decât ne-am aștepta. Galeria cu piscinele termale cuprinde saunele finlandeze și stollene, cabinele de aburi, terpidariul (încăpere încălzită pentru odihnă), infrasauna, bazinul cu apa rece, bazinele Kneipp (cald-rece)și dușurile speciale, care vă oferă un răsfăț de neuitat. De aceea, în Debrețin nu există plictiseala nici atunci, când vremea nu este bună, deoarece aici este vară eternă. Oaspeții pot profita de razele de soare și în baia termală, mulțumită faptului că este dotată cu un bazin termal cu vedere la natură.

După baia în piscinele menționate sunt o mulțime de posibilități pentru a continua distracția. Copii se pot juca în „Pădurea celor cinci acri”, sau pot vizita cu toată familia parcul de distracții și grădina zoologică din apropiere. Centrul orașului Debrețin oferă atracții deosebite turiștilor curioși: Biserica Mare Reformată cu priveliștea uimitoare panoramică, Muzeul Déri cu Trilogia Isus Hristos monumentală a lui Munkácsy și Centrul Științific Agora cu proiecții 3D, ideal pentru copii. Cei care vor un program în natură, au posibilitatea de a se plimba în pădure sau în jurul lacului Békás, unde sunt oportunități nenumărate de a se mișca împreună cu toată familia.

Pentru a descoperi tainele orașului lângă relaxarea și distracția la Hotelul Termal și Wellness Aquati***** ****, accesați pagina de mai jos și profitați de promoția de vară cu MENIU DE PENSIUNE LA PREȚ DE DEMIPENSIUNE, care vă oferă o alimentație sănătoasă, variabilă și regulată, toate pentru bunăstarea dumneavoastră! .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent