· articole
· intamplari

(P) E vara copiilor la Cinema City
În luna august, micuții călătoresc în lumi nemaivăzute vizionând producții pline de emoție și veselie, iar vizita la Cinema City le va aduce și numeroase premii, stickere haioase cu personajele din filmele preferate și un pașaport spre distracție.

“Singuri acasă” sau “Pete și Dragonul” sunt două dintre filmele verii pe care le poți vedea alături de micuțul tău la cinema în această lună.

Descoperiți ce fac animalele de companie când rămân singure acasă în filmul de animație „Singuri acasă”, din 5 august
Într-un apartament din Manhattan, Max, animalul de companie perfect, duce o viață idilică până când stăpânii aduc acasă un alt câine, iar viața lui Max este întoarsă cu susul în jos. Toate animozitățile dintre cei doi trebuie să fie lăsate în urmă pentru a se uni împotriva lui Snowball, un „adorabil” iepure alb care formează o armată de animale abandonate care caută să se răzbune pe animalele de companie crescute în puf. Urmărește animația și află ce fac animăluțele de companie singure acasă zi de zi. Filmul este disponibil în format 2D și 3D dublat, precum și 3D subtitrat.

Trăiți aventura lui Pete și a prietenului său dragon într-un film emoționant, pentru întreaga familie, „Pete și Dragonul”, din 19 august
Filmul spune povestea lui Pete, un tânăr orfan care trăiește de câțiva ani în pădure alături de cel mai bun prieten al lui, Elliot, care, întâmplător, este dragon. De-a lungul anilor, domnul Meacham i-a încântat pe copii cu poveștile lui despre un neînfricat dragon din pădure, însă pentru fiica sa, Grace, poveștile ajung să prindă viață atunci când îl cunoaște pe Pete, un băiețel misterios de 10 ani, care spune că trăiește în pădure cu un dragon uriaș și verde pe nume Elliot. Filmul va rula în format 3D, variantă dublată.

Până pe 31 august, cei mici vor primi în dar „Pașaportul meu de cinema”, oferit la casele de bilete Cinema City la achiziționarea oricărui bilet la film, fiecare vizită la cinema putând să le aducă micuților premii delicioase și multe alte surprize. Mai multe detalii pe: www.cinemacity.ro/promotii. Filmul e și mai tare când are lipici, gust și savoare!
.

"(P) E vara copiilor la Cinema City" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent