· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Fii alaturi de copilul tau in fiecare clipa, oriunde te-ai afla

png?width=545"/>


Serviciul, problemele cotidiene, urgentele care apar in cele mai nepotrivite momente nu-ti permit sa petreci cu copilul tau atata timp cat ti-ai dori

Desigur, ai fost prevazatoare: ori bunicii sunt alaturi de tine, dornici sa dea oricand o mana de ajutor, ori ai deja o bona pe care ai supus-o celor mai exigente teste pentru a te asigura ca puiul tau este pe maini bune cat tu lipsesti.

Dar totusi, vrei sa-i vezi primii pasi, daca nu i-a facut deja, sa te amuzi de nazdravaniile lui si mai ales sa ai certitudinea ca este in siguranta si ca e ingrijit cu dragoste in lipsa ta. Cum poti face asta?

Solutii de supraveghere eficiente
O solutie la care apeleaza tot mai multi parinti sunt sistemele de supraveghere. Cu ajutorul lor, chiar daca nu sunt alaturi de copii, ei stiu in permanenta ce fac micutii lor si daca sunt in siguranta.

Un dispozitiv de supraveghere existent acum pe piata din Romania este ioteoCam si serviciul ioteoCloud, cu care ramai aproape de puiul tau chiar si in zilele cele mai aglomerate. ioteoCam este special conceput pentru parintii care nu vor ca distanta si programul incarcat sa-i tina departe de copiii lor.

5 situatii in care esti la distanta, dar langa copilul tau

Primii pasi
Nici nu vrei sa te gandesti ca bebe ar putea face primii pasi fara sa fi acolo, langa el. Si totusi, lucrul acesta se intampla chiar cand tu te afli intr-o sedinţa. Dar tu nu ai scapat nimic din aceste momente unice, ai vazut cum si-a facut curaj sa plece in explorare de unul singur si cat de fericit a fost. Nu vei uita niciodata aceste momente unice pe care le-ai trait odata cu el!

Ai amintiri pretioase
Esti prinsa intr-o discutie importanta sau esti in trafic si nu poti sa-l vezi pe nazdravanul tau in direct. Poti inregistra si stoca cele mai pretioase clipe timp de 30 de zile Le poti revedea, descarca si chiar sa distribui videoclipurile bunicilor, prietenilor si celorlalti apropiati.

Nopti linistite
Ai reusit o performanta: puiul tau doarme singur in patut, in camera lui! Poti verifica daca nu s-a speriat sau daca nu-l supara ceva in timpul noptii, fara sa-l deranjezi sau sa te ridici din pat pentru ca sistemul pe care ti-l propunem are functionalitatea “viziune noctura” (night vision).

“Noapte buna, puiul meu!”
Chiar daca esti in fata unui teanc de dosare care te tine la serviciu pana la miezul noptii, poti asculta ce se intampla in camera celui mic, te poti convinge ca a adormit si chiar ii poti spune “noapte buna”.

Ati ajuns acasa de la scoala?
Programul tau nu coincide cu cel al copiilor. Cand ei termina scoala, tu esti inca la serviciu. Nu stii daca buni ajunge la timp dupa ei, iar drumul pana acasa are multe capcane: circulatie mare, trotuar in lucru, trecere de pieton fara semafor etc. Dar te linistesti si iti dai seama ca puii tai au crescut si te poti baza pe ei, cand primesti o notificare pe smartphone cu un film de maxim 5 minute unde ii vezi ajungand acasa.

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent