· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: (P) In iunie, Plaza Romania se transforma in mall-ul copiilorjpg?width=545"/>
Plaza România sărbătorește Ziua Copilului cu trei weekenduri pline de distracție . Începând cu ultimele zile din mai și până la mijlocul lunii iunie, centrul comercial se transformă în locul preferat de joacă, în care cântecele, dansurile și activitățile artistice vor fi la ordinea zilei.

Petrecerea începe vineri, pe 30 mai, cu workshopuri pentru copii și concerte susținute de Fundația Dan Voiculescu.

Sâmbătă, 31 mai, cei mici vor fi întâmpinați de personajele preferate din desene animate : șoriceii Minnie și Mickey, rățușca Daisy și prietenul ei Donald, cățeii Pluto și Goofy, veverițele Chip și Dale, pinguinul Happy Feet, precum și alte personaje la fel de îndrăgite. În total, 11 mascote și 2 animatori vor urca pe scenă și, timp de 4 ore, se vor juca, vor dansa și vor face poze cu cei mici.
De la petrecere nu vor lipsi activitățile creative : realizarea de construcții din piese Lego, modelarea plastilinei sau crearea de păpuși din cârpă.
Duminică, de ziua lor, copiii vor avea parte de concerte și dans alături de Bebelușa Oana Ioniță.

Distracția va continua și în următoarele două weekend-uri, în zilele de 7 și 8 iunie, respectiv 14 și 15 iunie, cu și mai multe jocuri, cântece și dansuri. Jocurile de echipă, precum construirea unor clădiri faimoase din piese Lego sau pictarea și decorarea Căsuței din povești vor fi încurajate, iar cele mai ingenioase echipe vor fi premiate.

„1 iunie este o zi specială pentru copiii din toată lumea, iar noi ne dorim să-i sărbătorim cum se cuvine. În povești, petrecerile durează trei zile și trei nopți, dar la noi vor ține trei weekenduri întregi, în care copii și părinții deopotrivă vor avea ocazia să se distreze și să petreacă timp de calitate împreună” , spune Nina Scarlat, Center Manager, Plaza Romania Shopping Center.

Programul complet va fi disponibil pe site-ul Plaza România, precum și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

***

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent