· articole
· intamplari

(P) Karpatia Horse Show 2017: Pasiunea pentru echitatie, regasirea elegantei
/>EVENIMENTUL IDEAL PENTRU A PETRECE UN WEEKEND MEMORABIL

Pasiunea pentru cai, eleganța, competiția, adrenalina trăită la cote maxime, iubirea pentru natură și energia unui loc istoric își dau întâlnire, în această toamnă, cu ocazia Karpatia Horse Show.

Între 29 septembrie și 1 octombrie, competitori din întreaga lume, campioni și spectatori vor trăi experiența unică, printre alei de castani și ruine fermecătoare, într-un spațiu ce a aparținut uneia dintre cele mai vechi familii românești, Domeniul Cantacuzino din Florești, județul Prahova.

Ediția 2017 a Karpatia Horse Show își propune să reunească elementele de show și recreere conturate în ediția precedentă și să le ducă la următorul nivel. Pentru publicul care va ajunge în septembrie pe domeniul din Florești, organizatorii au pregătit numeroase activități: de la prezentări de cai eleganți, ogari și mașini de epocă, drive test cu mașini de teren și de lux până la accesul într-o zonă comercială variată unde vor intâlni creatori de frumos și gust. Special pentru familiile cu copii, în acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventură și spații creative, care le vor permite celor mici să se distreze și să deprindă lucruri noi. Zonele de agrement inspirate de parcul și pădurea de pe cele 130 de hectare de domeniu fac din competiția ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toți membrii familiei. “Am dorit să dăm un semnal clar că echitația nu este doar un sport, ci un mod de viață. Am dorit ca orice iubitor de natură și de frumos să își găsească locul în acest eveniment, fie că este sau nu pasionat de cai. Mulțumim celor 8000 de adulți și 3000 de copii care au fost alături de noi la ediția din 2016. Anul acesta suntem și mai buni datorită lor. Oferim un mix de activitati, un weekend de povestit, in mijlocul naturii. Suntem convinși că cele trei zile de competiție vor rămâne în inimile celor care ne vor vizita”, spune Mihnea Vîrgolici, director al evenimentului.

Pe lângă agrement, Karpatia Horse Show înseamnă adrenalină, fiind, în primul rând, o competiție sportivă. Zeci de sportivi din întreagă lume vin la Florești să ia parte la concurs. În acest an show-ul ecvestru aduce în prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoși și respectați designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie.

Probele de Concurs Complet vor fi prezente și de această dată. Vor fi obstacole impresionante, cu cai ce sar și galopează prin apă sau sar bușteni și mobilier supradimensionat, aranjate cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fell și decorate de o echipă de peisagiști de top.

Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzino de la Florești aduce momente unice de life style, o paradă nobiliară a pălăriilor, dar și doamne acompaniate de ogari eleganți. Accesul turiștilor pe Domeniul Cantacuzino Florești se face cu ușurință. Acesta este situat în apropierea stațiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de București sau Brașov.

Biletele si abonamentele achizitionate in avans de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 60%. Copii sub 14 ani beneficiaza de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar insotiti de parinti.

Pînă pe 14 Septembrie :
prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 30 de lei pentru adulți, 40 de lei pentru un adult + 1 copil și 50 de lei pentru un adult + 2 copii.
Pentru vineri, 29 Septembrie, biletele costa 10 lei pentru un adult, 10 lei pentru un adult și 1 copil și 15 lei un adult + 2 copii.
Pentru 30 Sept si 1 Oct, preturile biletelor valabile o singura zi sunt: 20 de lei pentru adulți, 25 de lei pentru un adult + 1 copil și 30 de lei pentru un adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, în incinta Domeniului Cantacuzino – Florești, Prahova.

Detalii și imagini de la edițiile anterioare găsiți pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse. Pentru a intra în atmosfera Karpatia Horse Show, va invităm să urmăriți filmul de prezentare al evenimentului:Eveniment Driven by Toyota.Sponsorii evenimentului: Aqua Carpatica, Cramele Samburesti, Martini, Gonzales Grup, Michelin, Pluriva, Ipso, John Deere, R&M Audit, MSL Logistic, Simar Metrologie, Pentru Cai

Organizatori : Domeniul Cantacuzino si Cross Country Farm

Cu sprijinul : FER, FEI, Consiliul Judetean Prahova si Camera de Comert si Industrie Prahova

Parteneri media: Magic FM, VIVA, Adevărul, Dilema Veche, Historia, Mens Health, National Geographic, Times New Roman, IqAds, 24 FUN, Observator Cultural

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Consiliului Județean Prahova și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

"(P) Karpatia Horse Show 2017: Pasiunea pentru echitatie, regasirea elegantei" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent