· articole
· intamplari

(P) Lasa-ti tenul sa infloreasca cu Nutra Effects de la AVONjpg?oh=3f4dac6a07f960e5eff803bcef74746d&oe=55D8F6C8&__gda__=1436138787_bb12840ca66ae8e29f444787812a6bd0"/>
Odată cu venirea primăverii, rutina noastră de frumusețe trebuie să se schimbe. Încearcă noua gamă Nutra Effects de la AVON și nu vei fi dezamăgită!


După frigul iernii, ne bucurăm că vremea frumoasă a sosit, însă trebuie să ținem cont și de nevoile tenului nostru din aceasta perioadă. Deshidratarea tenului este o problemă cu care multe femei se confruntă primăvara, dar produsele din gama Nutra Effects de la AVON te vor ajuta să îți recapeți pielea sănătoasă fără a ți-o încărca.

Această gamă inovatoare este rezultatul multor ani de cercetări în cadrul centrului de Research & Development AVON din New York și este bazată pe complexul Active Seed, un cocktail de semințe puternice, îmbogățite cu vitamina E și provitamina B5. Îmbogățite cu extracte de semințe de chia, semințe de rodie și semințe de streliția, produsele se împart în 4 subgame: Hydration, Balance, Radiance și Ageless .

Multe femei au tenul deshidratat în această perioadă, iar gama Hydration, cu extracte de semințe de chia, se adresează acestei probleme. Crema de zi cu SPF 15 și gelul-cremă hidratant și revitalizant reglează nivelul de hidratare pentru 24 de ore, datorită semințelor de chia care absorb de 12 ori mai multă apă, iar cimentul celular este refăcut, mulțumită acizilor grași esențiali omega 3. De asemenea, aceștia din urmă au și un efect antiinflamator și antioxidant, reușind să neutralizeze radicalii liberi rezultați în urma poluării, care sunt răspunzători de îmbătrânirea precoce.

De regulă semințele de chia sunt folosite mai mult în alimentație, dar, așa cum Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects, a observat pe pielea ei, pot face minuni și în frumusețe. „Mi-au plăcut foarte mult ideea și știința din spatele Nutra Effects, m-au cucerit miraculoasele semințe de chia”, spune ea. „Cremele sunt foarte light, intră rapid în piele și au o textură confortabilă. Mi se par cremele perfecte pentru această perioadă a anului.”Dacă ai tenul mixt sau gras, în schimb, gama Balance pentru matifiere, cu extracte de semințe de chia și pudră matifiantă este ideală pentru tine. Gelul-cremă hidratant pentru matifiere și cremă de zi pentru matifiere cu SPF 15 reușesc cu succes să absoarbă sebumul în exces, mulțumită conținutului de pudră matifiantă. De asemenea, semințele de chia readuc nivelul de hidratare la normal. Mai mult, produsele din această gamă sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de acnee.

Gama Radiance pentru luminozitate, cu extracte de semințe de streliția, este potrivită tenului pătat, lipsit de strălucire.
Loțiunea nuanțatoare pentru luminozitate, crema de zi, ambele cu SPF 20 și crema hidratantă de noapte uniformizează tenul și îi redau luminozitatea, stimulând producția de colagen 3, mulțumită extractului de semințe de streliția. Mai mult, produsele hidratează pielea, stimulează refacerea celulară și aduc la optim nivelul pigmenților implicați în pătarea anormală.Alexandra Ușurelu, ambasador AVON Nutra Effects, a testat cremele de zi și de noapte și mărturisește că folosirea lor i-a intrat deja în obișnuință. Având pete pigmentare, medicul dermatolog i-a recomandat să le folosească cel puțin șase luni pentru ca efectele să se vadă, însă deja a observat că tenul său este mult mai luminos. „Cremele nu încarcă tenul, intră imediat în piele și se potrivesc tenului meu sensibil, pentru că nu am avut niciun fel de reacție negativă.”

Gama Anti-aging 35+, cu extract de semințe de rodie, este ideală pentru femeile care se confruntă cu primele semne de îmbătrânite. Formulele de zi și de noapte cu SPF 20 conțin vitaminele C și E, care au un rol antioxidant, de reducere a activității radicalilor liberi și sunt bogate în polifenoli. De asemenea, semințele de rodie sprijină reînnoirea celulelor, stimulează producția de colagen tip I și microcirculația.

Lasă-ți și tu tenul să înflorească în această primăvară cu ajutorul Nutra Effects de la AVON, care îți va reda frumusețea tenului tău. Poți comanda online aici produsele dorite, bucurându-se de cele mai convenabile prețuri.

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent