· articole
· intamplari

(P) Mirunette Language Competition 2016 se apropie de final!0-0/s261x260/1909708_976856052351469_3545098945883893800_n.jpg?oh=8ae6e7e7a3f3232009c7bff31151f754&oe=57834A05"/>

A IV-a editie a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2300 de copii inscrisi in prima etapa a concursului, numai 40 au ajuns finalisti in competitia pentru cele 2 tabere de doua saptamani in Marea Britanie.

Mirunette International Education multumeste atat elevilor care s-au inscris in etapa a II-a cat si profesorilor si parintilor care si-au oferit sustinerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificila de a alege 40 de finalisti din sutele de inscrieri in etapa a II-a. Vizionarea filmelor a fost o placere si un motiv de bucurie: suntem incantati sa vedem atat de multi elevi creativi, originali si cu un nivel ridicat al limbii engleze!

A III-a etapa a competitiei se va desfasura pe 21 si 22 Mai 2016 la sediul Mirunette International Education si va consta intr-un interviu in limba engleza cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului.

Castigatorii vor fi anuntati la festivitatea de premiere din data de 4 Iunie 2016, la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman (Str. Monetariei nr. 3, sector 1, Bucuresti).

Ce alte premii mai pot castiga finalistii? Examene gratuite Cambridge sau IELTS de la British Council, biciclete de la Biciclop, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, bilete la film de la Cinema City, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Busteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, cursuri de olarit si pictura pe ceramica oferite de Art Time, 1 weekend la pensiunea de 4 stele VilaQ din Varatec, Neamt, cursuri de training in IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimatii de student/elev international ISIC si alte premii surpriza!

Mai este un singur pas pana la marele premiu! Felicitari tuturor participantilor si mult succes celor 40 de finalisti care sunt atat de aproape de experienta unei veri de neuitat intr-o tabara Mirunette!

O tabara internationala in Anglia reprezinta o ocazie inedita de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusurile unor scoli de elita si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume (pe care trebuie sa o vizitezi cel putin o data in viata)! In taberele internationale in Anglia, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice importante. Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi, in taberele de limba engleza din Anglia.

Vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in diverse conversatii. Elevii romani leaga prietenii de neuitat cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., avand oportunitatea extraordinara de a explora diversitatea culturala, in taberele internationale.

Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate au afirmat entuziast ca aceasta experienta memorabila le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi!

Pentru a afla cum puteti beneficia de experienta unei tabere internationale, ne puteti contacta la [email protected] sau la numerele de telefon 021 2101602 sau 0735 159 626.

Parteneri educaționali: Inspectoratul Școlar al Municipiului București

Parteneri culturali: Muzeul Național al Țăranului Român, Clubul Țăranului

Parteneri Media: 9AM, Acasa.ro, BuzzNews Cluj, comunicatedepresa.ro, Femeia, IasiFun.ro, Observator Cultural, Parinti.com, Radio Romania Cultural, Romantic FM, Sfatul Parintilor, SPATC, Teen Press, UrbanKid.ro, Ziarul de Iasi.
.
"(P) Mirunette Language Competition 2016 se apropie de final! " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent