· articole
· intamplari

(P) Moș Crăciun în direct la radio
Cel mai nou membru al echipei Itsy Bitsy FM este chiar Moș Crăciun.

Acum orice copil poate sună în direct să vorbească cu el și să primească un cadou din sacul lui.

Fiecare poezie, fiecare cântecel, fiecare vis povestit Moșului la radio aduce copiilor, părinților și Moșului o mare bucurie.

Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt primii care i-au dat deja scrisori cu dorințele lor lui Moș Crăciun: Bitsy vrea o bicicleta pliabilă, Itsy vrea Luna de pe cer, dar se mulțumește și cu un ineluș roz, Zăpă vrea o agendă care să nu se termine niciodată, Ruxandra Rusan vrea ochi și minte multă ca să se poată bucura de viața ei frumoasă, Tily Niculae vrea sănătate pentru toată lumea și Simona Dragomir vrea în plus dragoste, noroc și prosperitate.

Moș Crăciun va sta la radio până în Ajun de Crăciun și îi așteaptă pe copii și părinți pe frecvența Itsy Bitsy FM de luni până vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii sună, vorbesc și un cadou primesc.

“Toți copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun, vor să îl vadă, să îi stea în brațe, să îi vorbească. Suntem foarte bucuroși ca Moșul a ales să vină la Itsy Bitsy FM și noi putem să îl găzduim. Aducem astfel multă bucurie în familiile ascultătorilor și le facem sărbătorile mai frumoase." declară Nadia Tătaru, fondator Itsy Bitsy FM.

Pentru mai multe informații accesați www.itsybitsy.ro.

.

"(P) Moș Crăciun în direct la radio" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent