· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: (P) New Year`s Eve 2018 – petrece de Revelion cu DELIA
A venit timpul să îți faci planuri pentru locul unde îți vei petrece seara de Revelion.

Mai cu seamă dacă vrei să fie plină de eleganță, momente fermecătoare și… dans.

Îți propunem ca anul acesta să alegi o petrecere de excepție, care ți-o aduce pe Delia cu un super show, ce te va ține toată noaptea în mișcare, într-o atmosferă exuberantă. La acestea se adaugă alte tentații irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat și băuturi în regim de open bar. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom.

Centrul de evenimente propune un concept de party de top, gândit până în cel mai mic detaliu. Meniul savuros include preparate de top, create de maeștrii bucătari special pentru această ocazie. Oaspeții se vor putea delecta cu trei feluri de preparate, printre care antricot de vită maturat pe chips de pâine cu sos de busuioc, gravlax de somon cu piure de sfeclă, terină de pește cu caviar, ruladă de porc cu dulceață de prune, mousse de brânză roquefort cu nuci pecan, parfait din ficat de pui cu jeleu de busuioc, mozzarella cu caviar din roșii și sos pesto, ruladă de spanac cu brânză de capră și rodie, șalău cu reducție de vin și tarhon, servit cu ciuperci shiitake și legume cu susan prăjit, vită pe pat de cartof fondant cu mousse de foie gras și curcan cu pudră de pesto, servite cu piure de dovleac. La trecerea dintre ani, nu vor lipsi sampania si tortul festiv. Băuturile alcoolice si non-alcoolice vor fi disponibile in varinta de open bar toată noaptea.

Avem deja senzația că te-ai cam decis! La New Year`s Eve 2018 by Jubile The Ballroom vei petrece o seară minunată, prețul fiind de 499lei de persoană, în acest cost intrând programul artistic, băuturile în regimul de consum nelimitat, meniul variat, precum și servirea la farfurie, cu personal profesionist.

Lista de înscriere este în mod oficial deschisă!

Trăiește și tu experiența Jubile The Ballroom!

Vezi detalii: http://revelion.jubile.ro/.

"Advertoriale: Advertoriale: (P) New Year`s Eve 2018 – petrece de Revelion cu DELIA" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent