· articole
· intamplari

(P) Ofera un dar cu suflet de Paste alaturi de Avon
jpg?width=380&height=465"/>
In perioada sarbatorior pascale fiecare dintre noi incearca sa fie o persoana mai buna si obisnuim sa facem cadouri celor dragi. Ce-ai spune ca anul acesta sa alegi un dar cu suflet, care va ajuta si o femeie diagnosticata cu cancer sau o victima a violentei domestice?

Asa cum Iepurasul de Paste aduce cadouri celor mici, si noi vrem sa le aratam celor din jurul nostru ca ne gandim mai mult la ei in aceasta perioada. Obisnuim sa alegem cu grija cadouri, pentru ca acestea sa fie pe placul lor, dar, in acelasi timp, sa ne incadram in buget.

Unele persoane, insa, nu isi permit sa se gandeasca la bucuria Pastelui si a cadourilor. Desi incearca sa duca o viata normala, situatia femeilor diagnosticate cu cancer la san si a celor ce sunt victime ale violentei domestice nu le permite acest lucru.Cu putin ajutor din partea noastra, cei care ii putem ajuta enorm printr-un gest foarte simplu, vietiile lor se pot imbunatati radical.

Din fericire, exista companii care le vin in ajutor, iar una dintre ele este Avon, care a lansat doua campanii sociale foarte cunoscute in toata tara: Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului.

Anul acesta, de Paste, Avon ne invita sa facem un dar cu suflet, care va arata persoanelor dragi noua ca ne gandim la ele, dar, in acelasi timp, va ajuta o femeie diagnosticata cu cancer sau o victima a violentei domestice.

Printre produsele Avon pe care ti le recomandam se numara bratara respectului, buretele de baie roz, setul de 3 cercei si tricourile MURMUR si Ioana Avram.
Fiecare dintre acestea este un cadou potrivit pentru Paste, are un pret accesibil, si, mai mult de atat, va ajuta femeile care au atata nevoie de noi.

Prin comandarea produselor, vei contribui si tu la strangerea de fonduri, oferind femeilor independenta financiara, sanatate sau o viata traita in demnitate. Avon va dona catre Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului 100% din profitul obtinut din vanzari, achizitionand aparatura medicala si investind in depistarea precoce a cancerului de san, dar si sustinand centrele de adapost pentru femeile din Romania.

Comanda si tu produsele sugerate mai sus si ofera un dar cu suflet alaturi de Avon!

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent