· articole
· intamplari

(P) Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri„Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri” este o producţie Warner Bros Pictures care ajunge pe marile ecrane din România, în premieră, din 9 octombrie.

jpg"/>
Regizorul Joe Wright prezintă din 9 octombrie la cinema „Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri”, o nouă poveste originală despre începuturile îndrăgitului personaj creat de scriitorul J.M. Barrie. Filmul îi are în rolurile principale pe: Hugh Jackman în rolul lui Blackbeard, Garrett Hedlung ca James Hook, Rooney Mara în rolul lui Tiger Lily, micul Levi Miller ca Peter Pan şi Amanda Seyfried ca Mary.

La doar 12 ani, Peter este un băieţel neastâmpărat şi rebel, calităţi pe care personalul orfelinatului în care a crescut nu le apreciază deloc. Însă într-o noapte aproape ireală, acesta este răpit şi dus în magica lumea cu piraţi, războinici şi zâne, numită Ţara de Nicăieri. Aici trăieşte aventuri uimitoare şi duce lupte cruciale, toate cu scopul de a descoperi adevărul despre mama lui care l-a abandonat în urmă cu mult timp, dar şi menirea lui. Împreună cu Tiger Lily şi Hook, Peter trebuie să îl învingă pe Blackbeard pentru a salva Ţara de Nicăieri, dar şi pentru a-şi îmbrăţişa destinul măreţ: acela de a fi eroul Peter Pan.

Joe Wright regizează filmul după un scenariu de Jason Fuchs, iar Greg Berlanti, Sarah Schechter şi Paul Webster sunt producătorii aventurii. Tim Lewis este producător executiv.

Titlul original: Pan 3D
Gen: Aventură, Acţiune
Regia: Joe Wright
Scenariul: Jason Fuchs
Producători: Greg Berlanti, Sarah Schechter, Paul Webster, Tim Lewis
Distribuţia: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Adeel Akhtar, Levi Miller, Taejoo Na, Amanda Seyfried
Casa de producţie: Warner Bros. Pictures
Limba: Engleză
Durata: 111 minute
Rating: AG
Lansare în România: 09.10.2015
.
"(P) Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent