· articole
· intamplari

(P) Parfumul de calitate, secretul mamicii cochete0-9/11825842_867536859950056_8365968901781353320_n.jpg?oh=6f1f7345882c0bdbe7c18c1f682af4a4&oe=564BB5F7"/>
Atunci când dai naștere unui copil, viața ta se schimbă complet. Chiar dacă cel mic este acum centrul universului tău, ți-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să rămâi o femeie cochetă, fără prea mult efort.

Fie că ne convine sau nu, corpul nostru se schimbă mult din momentul în care rămânem însărcinate. Unele femei suferă mai mult din această cauză, unele mai puțin, dar toate trebuie să acceptăm faptul că nu putem reveni la corpul dinainte de bebe imediat după ce acesta se naște. Totuși, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mai îngrijim.
Sigur, vei spune că, mai ales la început, nu ai suficient timp să îți bați capul cu ritualurile de înfrumusețare, dar există câteva metode simple de a-ți păstra frumusețea. Iată sugestiile noastre:

Pentru început, îți recomandăm folosirea unei BB cream. Aceasta are efectul unei creme hidratante, dar, în același timp, poate înlocui cu succes fondul de ten și anticearcănul.

Apoi, pentru că ochii sunt oglinda sufletului, îi poți pune în evidență foarte simplu cu ajutorul rimelului.

Nu e nevoie să îți pierzi jumătate de oră (asta dacă ai jumătate de oră liberă.) cu un machiaj elaborat; alege un rimel maro (pentru un efect mai natural) și privirea ta va arăta cu totul altfel în numai un minut!

O mămică cochetă va avea și o piele de invidiat, deci folosește săptămânal la duș un gel exfoliant, toată treaba nu îți ia mai mult de câteva minute, în timp ce tati petrece puțin timp singur cu cel mic.

Adevăratul secret al mămicii cochete este, totuși, parfumul. Un miros discret, care ți se potrivește, îi va face pe cei din jur să te considere în continuare o femeie chic și, chiar mai important, te va face să ai mai multă încredere în tine. Dar adevăratul avantaj al parfumului este că nu durează decât 2 secunde să îl pulverizezi, fiind perfect pentru mămicile ocupate.

AVON îți vine în ajutor cu gama Scent Essences , ce conține 6 ape de toaletă din categoriile florală, citrică, fructată și fresh, perfecte pentru sezonul cald.

Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță un parfum care să îți încânte simțurile. Apa de toaletă Blushing Raspberry este o expresie a senzualității surprinsă într-un amestec cu zmeură, mango și prune, Wild Bergamot este un amestec efervescent de bergamotă, esență de ceai și note lemnoase, Blooming Lotus te va face să te gândești la un buchet diafan de frezii proaspete și flori de lotus împletite printre note ademenitoare de mosc. Sau poate preferi Sparkly Citrus, ale cărei note principale sunt bergamotă, floare de lămâi și lemn de cedru, Romantic Bouquet, ale cărei note principale sunt violetă, bujor și vetvier ori Vibrant Fruity, cu notele sale aromate și suculente de flori de măr și coacăze, îmbrățișate grațios de arome de lemn proaspăt.Mai mult, parfumurile se pot folosi și împreună, pentru a obține o aromă personalizată.Apele de toaletă din gama Scent Essences de la AVON se pot achiziționa la sticluțe de 30 ml la prețul de 37,00 RON fiecare. Urmărind site-ul AVON, te poți bucura, de asemenea, de promoții și oferte speciale.

.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent