· articole
· intamplari

(P) Peste 40.000 de părinți și copii au sărbătorit cu Itsy Bitsy prima zi liberă națională de 1 Iunie
În prima zi liberă națională de 1 Iunie, inițiatorii legii, care a făcut din Ziua Copilului zi liberă pentru toți românii, au făcut și cea mai mare sărbătoare a părinților și copiilor, în Parcul Al.

Ioan Cuza din București.

La evenimentul Itsy Bitsy, peste 40.000 de părinți și copiii s-au jucat și s-au distrat alături de cele mai iubite vedete, în peste 12 ore de bucurie.

De dimineață până seara, fără a se speria de ploaie și vânt, jocurile s-au încins pe toate aleile din parc. S-a dansat, s-a pictat, s-a cântat, s-au practicat cele mai diverse sporturi în familie, iar copiii au putut alege orice activitate preferată dintre cele propuse de peste 60 de parteneri implicați în organizarea acestui maraton de distracție. Transmisiunile în direct la radio i-au făcut pe copii vedete și Caravana mascotelor conduse de Profesorul de Joacă Leon Magdan a deschis distracția pe scenă, unde au urcat Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Virgil Ianțu, actorul Marian Râlea, Gabriel Cotabiță, Magicianul Bogdan Muntean, Maia Malancuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior, copiii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Școala de Joacă, Trouble Crew și Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociația pentru formare. Gazda serii a fost realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

La Zona Itsy Bitsy VIP Virgil Ianțu a lansat prima lui carte pentru copii “Copiii știu. emoțiile sunt bune”. Tily Niculae, a dat autografe pe proaspăt lansata ei carte “Rețete sofisticate” pentru copii. Tot aici părinții au avut șansa de a se întâlni cu vedete ca Ioana Ginghină, Roxana Iliescu, Florentina Opriș, Raluca Guslicov, Otilia Mantelers și cu super mame blogger ca: Ana Nicolescu, Florina Badea, Miruna Ioani, Carmen Radu, Mihaela Dămăceanu, Amina Tomescu, Anca Gheorghe, Cristina Oțel, Dina Bento, Lucia Radu Simota, Bianca Timsa Stoicescu, Ana Maria Mitruș, Ioana Marinescu, Gabriela Maalouf, Alina Elena Golaes, venita de la Galați cu cei doi copii, special pentru acest eveniment. O surpriză a fost și demonstrația de scrimă și prezența campioanei mondiale la scrimă Loredana Dinu, care a povestit copiilor despre copilăria ei și modul în care a ajuns la marea performanță.

Inedite pentru public au fost și expoziția de mașini ale Poliției Locale și cea cu vehicule neobișnuite propusă de Profesorul de joacă Leon Magdan. Mult public s-a adunat cu încântare și la standul unde vlogerul Ilie și-a salutat fanii de ziua lor.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și susținut de AMS Rent a Car, Baby Dove, BCR, Capri-Sonne, Caroli, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Himalaya, LEGO, Napoca, Pampers, Play Park, Secom, Telekom, Unirea.

Mai multe informații, fotografii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro și pe pagina de facebook a evenimentului.

pagina de facebook a evenimentului. Filmul evenimentului poate fi vizionat aici: https://www.facebook.com/radioitsybitsy/videos/1532826483435002/ .

"(P) Peste 40.000 de părinți și copii au sărbătorit cu Itsy Bitsy prima zi liberă națională de 1 Iunie " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent