· articole
· intamplari

(P) Pete’s Dragon sau Pete și Dragonul
O nouă reinterpretare a îndrăgitului film de familie Disney, „Pete și Dragonul” este aventura unui băiat orfan, Pete, și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care se întâmplă a fi un dragon.
De ani de zile, bătrânul sculptor în lemn domnul Meacham (Robert Redford) i-a încântat pe copiii din împrejurimi cu poveștile lui despre un dragon care trăiește în inima pădurii din Pacificul de Nord-Est. Pentru fiica sa Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează ca brigadier silvic, acestea sunt doar niște simple povești. până când îl întâlnește pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un copil misterios, în vârstă de numai 10 ani, fără familie și fără casă, care pretinde că trăiește în pădure cu un dragon gigantic și verde pe nume Elliott. Din descrierile lui Pete, Elliott seamănă izbitor de mult cu dragonul din poveștile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiță în vârstă de 11 ani, al cărui tată, Jack (Wes Bentley), deține o moară de cherestea în apropiere, Grace încearcă să afle de unde provine Pete, cui îi aparține și care este adevărul despre acest dragon.

Filmul „Pete și Dragonul” este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată.

„Pete și dragonul” îi are în rolurile principale pe Bryce Dallas Howard („Jurassic World”), Oakes Fegley („This is Where I Leave You”), Wes Bentley („The Hunger Games”), Karl Urban („Star Trek”), Oona Laurence („Southpaw”) și câștigătorul premiului Oscar Robert Redford („Captain America: Winter Soldier").

Filmul, care este regizat de David Lowery („Ain’t Them Bodies Saints”), este scris de Lowery & Toby Halbrooks și se bazează pe o poveste a lui Seton I. Miller și S.S. Field, fiind produs de Jim Whitaker („The Finest Hours”, „Lights Friday Night"), și avându-l pe Barrie M. Osborne („Stăpânul inelelor: Frăția inelului”, „Marele Gatsby”) drept producător executiv.

Trailerul filmului:https://www.youtube.com/watch?v=BUe9J839vNg

.

"(P) Pete’s Dragon sau Pete și Dragonul" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent