· articole
· intamplari

(P) Pe tocuri in bucatarieBurda România lansează “Pe tocuri în bucătărie” de Patrizia Paglieri – o altfel de carte de bucateDetalii inedite despre Chef Patrizia Paglieri, un interviu spumos și plin de informații nedezvăluite până acum despre femeia și chef-ul Patrizia: de la gustul copilăriei și cafeaua la fierbător, până la obiceiurile și ritualurile de seară, dar și definiția dragostei în viziunea ei, poze în premieră cu familia, cum simte sărbătoarea Crăciunului și de ce e machiată foarte puternic și cu ruj roșu, dar și ce ascunde în poșetă sunt toate cuprinse în paginile noii cărți “Pe tocuri în bucătărie”.Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubește mâncarea tradițională italienească.

“Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimiști, pozitivi. Asta ne-a ajutat să ne simțim bine oriunde, în orice situație. Să mergem înainte”. De aceea, pentru Patrizia gustul României este azi cel de casă, de familie. Și de prieteni. Este aici din 1993. Iar acum vă aduce o carte de bucate diferită, în paginile căreia o veți putea descoperi pe femeia Patrizia, puternică, pasională, independentă.

În partea a doua a cărții, chef Patrizia Paglieri dezvăluie secrete și rețete italienești de paste, pizza rapidă, pâine, supe și creme, clătite, risotto, piept de rață, cotlete de miel și deserturi suave: mousse de ciocolată, panna cotta sau înghețată. Rețete dulci și sărate, pentru pasionații de preparate fine și exclusiviste. Fiecare rețetă conține și extra info “Secret de Chef”, iar fotografiile ilustrează impecabil fiecare detaliu.

Cartea “Pe tocuri în bucătărie” este coordonată de Susana Pletea, Director Editorial BurdaRomânia, și poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei. Cu Patrizia Paglieri vă veți întâlni într-o sesiune de autografe ce vă va fi anunțată în curând.

"(P) Pe tocuri in bucatarie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent