· articole
· intamplari

(P) Prima zi liberă națională de 1 Iunie celebrată cu peste 10 ore de distracție în familie
Pentru prima oară de când Ziua Copilului a devenit zi liberă națională, de 1 Iunie echipa Itsy Bitsy FM invită toți copiii și părinții la un eveniment cu peste 10 ore de distracție în aer liber.Se va sărbători ceea ce Itsy Bitsy a obținut în 2016 pentru toți românii: o zi liberă, în care copiii să poată petrece împreună cu părinții. De la 10:00 dimineața, Parcul Al.Ioan Cuza (fost I.O.R.) se va transforma într-un uriaș loc de distracție, în care fiecare familie va putea alege activitățile preferate, căci sunt pregătite surprize în zonele: Itsy Bitsy Show, Itsy Bitsy Joacă, Itsy Bitsy Creativ, Itsy Bitsy Sport, Itsy Bitsy Bebe, Itsy Bitsy Foto și Itsy Bitsy VIP de la Foișorul de Lemn. Copiii și părinții se vor implica în activități pe alei, vor intra în direct la radio, în transmisiunile live de dimineață, chiar de pe scena Itsy Bitsy Show. Pe scena Itsy Bitsy Show vor urca eroii preferați ai copiilor: Itsy, Bitsy, SuperZăpă și Profesorul de Joacă Leon Magdan. Alături de ei vor veni artiști ca Virgil Ianțu, Marius Moga, actorul Marian Râlea, Gabriel Cotabiță, Magicianul Bogdan Muntean și chiar Maia Malancuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior. Vor cânta și vor dansa copii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Școala de Joacă, Trouble Crew și Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociația pentru formare. Gazda serii va fi realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

La Zona Itsy Bitsy VIP, care va fi în Foișorul de lemn, părinții vor putea fi prezenți la lansarea cărții “Copiii știu. emoțiile sunt bune”, prima carte semnată de Virgil Ianțu. Vor putea afla de la actrița și realizatoarea radio Tily Niculae, rețete creative pentru copii, din proaspăt lansata carte “Rețete sofisticate”.

Tot la Zona Itsy Bitsy VIP, mămicile vor invăța de la realizatoarea TV Florentina Opriș, cum pot face sport împreună cu cei mici, pentru a-și recăpăta silueta după sarcină. Vedeta Roxana Iliescu, le va povesti apoi mămicilor cum pot să își păstreze feminitatea și în rolul de mamă. Iar actrițele Ioana Ginghină și Raluca Guslicov le vor arăta părinților și copiilor idei de joacă inspirate din teatru.

Pentru că părinții au susținere de ani buni și din partea mamelor blogger, aceștia au șansa de a-și întâlni blogger-ul preferat la Foișorul de lemn. Distracția în familie îmbracă cele mai diverse forme și mamele blogger, alături de copiii lor, au ales să arate publicului prezent cele mai diverse activități, ca inspirație pentru timp de calitate părinte-copil. Vor fi prezente: Ana Nicolescu, Florina Badea, Miruna Ioani, Carmen Radu, Mihaela Dămăceanu, Amina Tomescu, Anca Gheorghe, Cristina Oțel, Dina Bento, Lucia Radu Simota, Bianca Timsa Stoicescu, Ana Maria Mitruș, Ioana Marinescu, Gabriela Maalouf, Alina Elena Golaes și trainerul Otilia Mantelers.

„Ziua de 1 Iunie are o semnificație specială pentru noi, cei din echipa Itsy Bitsy. De peste 11 ani facem din ziua copilului cea mai mare sărbătoare din an, în care ne amintim sa fim copii și noi, părinții. Începând din acest an, putem fi împreună cu totii, pentru că am reușit să transformăm ziua copilului în ziua copilului împreună cu părinții! Vă așteptăm pe toți în parc, să petrecem împreună!” Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy FM.Evenimentul Itsy Bitsy este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 București și susținut de AMS Rent A Car, Baby Dove, BCR, Caroli, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Himalaya, Lego, Napoca, Play Park, Secom, Telekom.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro și pe pagina de facebook a evenimentului.

"(P) Prima zi liberă națională de 1 Iunie celebrată cu peste 10 ore de distracție în familie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent