· articole
· intamplari

(P) Profita de reducerile AVON de Beauty Fridays!Bucură-te de cel mai bun preț din an la produsele AVON cu ocazia
47/fastid=llgaovcayrvtsnapgazglyfrwhmd/stparam=obijkuetak/url=http://www.avon.ro/1119/beauty-fridays/?exm=y15:c14:disp:parinti.com:dynamic_rmk">Beauty Fridays!

Crăciunul se apropie și probabil deja te-ai gândit ce cadouri să cumperi pentru cei mici, însă cum rămâne cu tine? O mămică grozavă trebuie să se răsfețe din când în când, iar Beauty Fridays este ocazia perfectă!

Până pe 30 noiembrie 2015, AVON oferă cele mai mari reduceri din an cu ocazia Beauty Fridays. Indiferent ce bugetul de care dispui și de ce produse îți dorești, vei găsi pe site-ul AVON oferte excelente, dar și cadouri!

Cântăreața Antonia îți va recomanda alegerile sale de Beauty Fridays de pe site, în funcție de suma pe care vrei să o cheltui. Cel mai ieftin produs costă doar 7,99 RON, iar cel mai scump 69 RON. Există mai multe categorii de prețuri, astfel: între 7,99 și 14,99 RON, între 15,99 și 34,99 RON, între 35,99 și 44,99 RON sau peste 55 RON.

Toate ofertele de Beauty Fridays pot fi găsite pe site-ul AVON și fac parte din categoriile parfumuri, machiaj, îngrijire corp, îngrijire ten și fashion.

Și pentru că am menționat mai devreme cadourile, hai să îți spun despre ce e vorba!


• Dacă ai făcut o comandă de minim 100 lei, vei primi gratuit o mască de față Planet SPA cu ulei de măsline 75 ml, dacă introduci înainte de finalizare comenzii codul „100AVON”.
• Dacă ai făcut o comandă de minim 150 lei, vei primi gratuit un set format din mini-apă de parfum Incandessence+Spray parfumat Incandessence+pungă pentru cadou, dacă introduci codul „BEAUTY150”.
• Dacă ai făcut o comandă de minim 250 lei, vei primi gratuit setul anterior+o eșarfă Ecosez, dacă introduci codul „BEAUTY250”.

Codurile promoționale se inserează online înainte de finalizarea comenzii. Un promo code este valabil o singură dată, până pe 30 noiembrie 2015 iar o comandă poate conține un singur promo code.

De asemenea, urmărește pagina de Facebook AVON - până la finalul lunii, vei afla în fiecare seară ce oferte mai sunt pe stoc.

Profită și tu de cel mai bun preț din an pentru produsele AVON de Beauty Fridays!

.
"(P) Profita de reducerile AVON de Beauty Fridays!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent