· articole
· intamplari

(P) Samsung ECO Bubble te ajuta sa ii oferi celui mic cea mai frumoasa vara

Oferă-i celui mic o vară plină de aventuri și bucuria celor mai interesante descoperiri, fără a te împovăra cu grija petelor colecționate de prichindel pe hăinuțele sale preferate.Samsung îți vine în ajutor cu mașina de spălat Samsung ECO Bubble și îți oferă soluția ideală pentru haine curate și îngrijite, fără cel mai mic efort. Cel mic va fi mereu pregătit pentru surprizele aduse de fiecare zi a verii datorită inovațiilor aduse de mașina de spălat Samsung ECO Bubble, care înlătură și cele mai persistente pete în cel mai scurt timp.

Cu ajutorul tehnologiei care transformă detergentul în bule de spumă, hăinuțele vor fi protejate mai mult timp, chiar și după numeroase spălări succesive, și asta pentru că bulele de spumă oferă garanția dizolvării complete a particulelor de detergent. În plus, mașina de spălat Samsung ECO Bubble este extrem de silențiosă, astfel încât tu te vei putea ocupa de această ativitate cât timp cel mic se odihnește pentru a fi gata de noi aventuri.

Și pentru ca tu să te bucuri de toate experimentele inedite ale celui mic și pentru a menține totodată curățenia perfectă, Samsung îți vine în întâmpinare cu o promoție – fiecare mașină de spălat Samsung ECO Bubble achiziționată până pe 25 septembrie intră automat în tragerea la sorți pentru o tabletă GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi. Astfel, vei putea să surprinzi fotografii pline de detalii vibrante și jucăușe cu cel mic în ținutele sale preferate, pentru că Eco Bubble te ajută să obții cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Gama de mașini de spălat Samsung ECO Bubble îți oferă un nou nivel de performanță datorită rezistenței ceramice dezvoltată special pentru a preveni acumularile de calcar și a menține eficiența energetică pentru mai mult timp, astfel încât să uiți de grija curățării mașinii de spălat. În plus, motoarele Digital Invertor cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung ECO Bubble cresc eficiența și durata de viață a mașinii de spălat, reducând, în acelasi timp consumul de energie

Cu mașina de spălat ECO Bubble de la Samsung vei putea să îl încurajezi pe cel mic să își creeze propriile aventuri, fără a avea grija hăinuțelor sale preferate.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent