· articole
· intamplari

(P) Schimba lumea prin frumusete cu AVON!
AVON privește dincolo de frumusețe și celebrează aspirațiile, puterea și curajul femeilor, iar prin campania
hit.gemius.pl/lshitredir/id=AqfrO2uViLz4F28VcdeZN4XzfVCF7cepSV3PcGcXBSL.J7/fastid=bfkgfkdjyubhvycwaovuvfjxfulw/stparam=uirpmohhpe/url=http://www.schimbalumeaprinfrumusete.avon.ro/?exm=y15:c00:%20disp:parinti.com:bfap/#utm_source=parinti.com&utm_medium=articol&utm_campaign=bfap">Schimbă lumea prin frumusețe își propune să devină partenerul nostru în schimbările pe care ni le dorim.

Care sunt valorile și aspirațiile femeilor din România?
Potrivit studiului „Women Empowerment” realizat de AVON în 2015, româncele consideră că frumusețea reprezintă încrederea în propria persoană, dar și accesul la o lume mai bună, în care o femeie poate obține ce își dorește și asupra căreia deține controlul. Româncele și-ar dori să se detașeze de așteptările sociale, de prejudecățile și „rețetele” care le spun cum ar trebui să se comporte și să își trăiască viața, iar AVON vrea să le vină în ajutor în acest sens.

De asemenea, cariera aduce plus valoare vieții româncelor, oferindu-le posibilitatea de a se rupe de sfera domestică, de a întâlni oameni noi și de obține recunoașterea pe care simt că o merită. Tot odată, maternitatea și viața de familie rămân roluri cruciale. Este clar că noi, româncele, jonglăm cu mai multe roluri sociale, simțind astfel presiunea de a îndeplini poate prea multe așteptări. Trebuie, astfel, să găsim un echilibru, și avem deseori nevoie de mai mult timp doar pentru noi.

Campania Schimbă lumea prin frumusețeface parte dintr-o inițiativă globală amplă ( „Beauty For a Purpose”) și se bazează pe trei piloni: investiția într-un portofoliu inovator de produse cosmetice calitative și accesibile, dezvoltarea calităților antreprenoriale ale femeilor și întărirea eforturilor de CSR pentru prevenția cancerului la sân și a violenței domestice.

Campania este ilustrată și prin video-manifestul realizat de regizorul Iulian Moga, pe care îl poți vedea mai jos. În acesta îi vei cunoaște pe cei patru ambasadori AVON (Loredana, Antonia, Andreea Marin și Cornel Ilie), dar vei descoperi și o echipă de reprezetați, femei excepționale , care, prin curajul pe care l-au demonstrat în viața personală și profesională, au inspirat și determinat schimbări în jurul lor.

Urmărește declarația de Frumusețe Avon VIDEO

Vizitează și platforma Schimbă lumea prin frumusețe , unde vei găsi articole de beauty, tutoriale, articole de opinie, dar și povești despre reprezentanții AVON. De asemenea, dacă și tu vrei să schimbi lumea prin frumusețe, atunci ai ajuns unde trebuie! Devenind reprezentant AVON, vei inspira sute de femei să își descopere frumusețea, să aibă încredere în puterea zâmbetului lor și să se bucure zilnic de complimente.
Găsești mai multe detalii pe site Schimba lumea prin frumusete .

Când te simți frumoasă, vezi mai multă frumusețe și creezi mai multă frumusețe în jurul tău. E timpul. Schimbă lumea prin frumusețe cu AVON!


.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent