· articole
· intamplari

(P) Sărituri peste obstacole, cascadorii călare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016
Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat și complex circuit ecvestru din țară, își desfășoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016, unde peste 100 de cai și călăreți din toată țară vor participa la mai mult de 15 probe de sărituri peste obstacole, cu niveluri diferite de dificultate.Printre sportivi și-a anunțat prezența și proaspătul vice-campion balcanic la Seniori, Ionel Bucur, precum și pe tânăra câștigătoare a titlului de Campioană Balcanică la Copii, Ștefana Ilaș, dar și membrii echipei Campioane Balcanice la Seniori, pe echipe. Șeful de pistă internațional Gilbert Remy din Luxemburg va fi și anul acesta responsabil pentru toate parcursurile probelor sportive.

Aflat la cea de a V-a ediție, Finala Circuitului Salonul Calului va prezenta în acest an un program complex, urmând ca pe parcursul celor patru zile de competiții sportive să fie organizate și momente de spectacol ecvestru care se vor încheia cu un eveniment nocturn: Seara Cailor.

Etapa finală a evenimentului integrează și anul acesta competiții sportive pline de amuzament deja cunoscute publicului precum: proba Ride & Bike - o probă de nivel C, proba de costume „Recunoașteti personajul", unde cuplurile tată - fiu/fiică, sau antrenor - elev, în diverse costume ale unor personaje celebre, vor parcurge obstacole, contra cronometru, precum și una dintre cele mai dificile probe, de nivel B, Trofeul Jockey Club Român.

Acestea vor fi completate de probele pentru copii, amatori, cai și sportivi debutanți. Finala Circuitului Salonul Calului și totodată, seria concursurilor organizate de Equestria ȋn acest an, se ȋncheie cu o probă extrem de dificilă, de nivel A, cu baraj la cronometru, dar și cu cu decernarea Cupei Salonul Calului, si premierea primilor cinci sportivi care au cumulat cele mai bune cinci punctaje din toate probele întregii competiții.

„În acest an, iubitorii sportului ecvestru, pe lângă probele clasice vor avea parte și de alte spectacole care completează competiția, la care pot participa sâmbătă seara, pe 24 septembrie în show-ul intitulat Seara Cailor. Dintre cele mai importante amintim cascadorii călare și dresaj natural cu Denis Ștefan, dresaj sportiv pe muzică cu două campioane naționale la dresaj si medaliate la Jocurie Balcanice, la Dresaj, Maria Bogoescu si Selina Alexandrescu. În plus, Circuitul Salonul Calului aduce un show de dresaj de înaltă clasă cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor de cascadori călare - dresură liberă și de înaltă clasă, cascadorii călare, însoțiti de Marlene, multiplă campioană balcanică și medaliată la campionate europene de gimnastică artistică. ”, a declarat Ozana Moraru - Proprietar Bază Hipică Equestria și Președintele Clubului Equestria.

Programul show-ului ”Seara Cailor” va fi completat de o demonstrația de dresaj spaniol cu armăsarul Isleno, rasa spaniolă Larosa, realizată de Tiberiu Corches și una din elevele lui, micuța Iulia Carabaș de numai 10 ani, alături de două talentate dansatoare de Flamenco, reprezentând Școala Spaniolă de Dresaj și Ferma de cai andaluzi Arad.

Pentru această ediție, artistul Dominic-Petru Vîrtosu va face live-painting la Salonul Calului – Equestria pe datele de 24 și 25 septembrie 2016, când și-a propus să continue seria de cai fantastici în spații urbane. De data aceasta, urmează o explorare insolită și ludică a juxtapunerii dintre cabaline și oraș. Fie că îl vedem tolănit pe canapea în plin centrul orașului, fie că domnește regește în mijlocul unui gang plin de graffitti, calul devine eroul urban al unei aventuri atemporale.

Programul complet al probelor se poate consulta pe pagina http://salonulcalului-equestria.ro/program2016. Intrarea publicului este gratuită la toate probele sportive. Pentru show-ul nocturn Seara Cailor se va achiziționa un bilet de intrare din incinta clubului, înainte de spectacol.

Sponsorii evenimentului:
Clinica Oftalmologică Oculus, Gusto, Jockey Club Român, CA IMMO Parteneri: Gealan, UNIQA Asigurări, Help Net

Partenerii media:
Auto Motor și Sport, Biz, Beau Monde, Business Woman, Bursa, Casa mea, CityCompass, Mami, Radio România Actualități, Ralucălătorește.ro, România Liberă, Romania-insider.com, Seven Radio, Senso TV, Sportsbuiess.ro, The Trends.ro, The Art of Living, Turism Club,Tonica TV, TriptoRomania.net, Urbankid.ro.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost înființat în anul 2010 de către Dr. Ozana și Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbești pe o suprafață de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcția clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori și deține 65 cai (28 proprii și 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, două săli de conferință, asigurând astfel, condițiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori. Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, Salonul Calului, sau, începând cu 2013, Concursul internațional de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Informații despre evenimente sunt disponibile la adresa: www.salonul-calului.ro sau www.equestria.ro. .

"(P) Sărituri peste obstacole, cascadorii călare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent