· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Tchibo este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Cea mai bună cafea 100% Arabica, obţinută din boabe atent selecţionate de pe cele mai bune plantaţii din ţările de origine, dar şi tehnica unică de prăjire şi ambalare conferă gustul deosebit şi caracterul unic al cafelei Tchibo.

Calitatea excepţională a cafelei Tchibo, gustul fin şi aroma delicată au fost apreciate şi de Casa Regală. Astfel, Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Privat Kaffee, gamă recent lansată pe piaţa din România, este realizată de experţii Tchibo din cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica din ţări de origine.

Privat Kaffee este liderul segmentului premium din Germania, ţară în care se bucură de 22 de ani de tradiţie.


Privat Kaffee este o tentație pentru adevărații cunoscători ai cafelei, cărora le oferă o colecţie exclusivistă a gusturilor din regiunile în care s-a născut cafeaua: de la nuanţele delicate şi fine ale cafelei din Brazilia, la gustul picant şi sofisticat al cafelei din Guatemala, până la gustul complex şi intens al celei din Africa.

Gama Tchibo Privat Kaffee cuprinde sortimentele: Brazil Mild, Guatemala Grande şi African Blue.
Cafeaua braziliană este cunoscută pentru gustul său fin. Înălțimile însorite și clima stabilă conferă sortimentului Brazil Mild o aromă delicată.

În regiunile stâncoase de munte ale Guatemalei crește un sortiment de cafea deosebit, ușor picant. Fiind culeasă manual de pe pantele abrupte, Guatemala Grande convinge cu un gust elegant, ușor acidulat.

Din leagănul cafelei, Africa, vine sortimentul Tchibo Privat Kaffee African Blue. Graţie solului roditor şi a soarelui strălucitor al Ecuatorului, African Blue este puternic aromată, cu un gust plin şi intens.

Calitatea desăvârşită a sortimentului Arabica se obţine doar în condiţii optime de climă, sol şi mod de cultivare. De aceea, toate sortimentele Tchibo Privat Kaffee poartă sigla Rainforest Alliance Certified TM*.

Secretul unei cafele reuşite stă în calitatea boabelor de cafea, în sitemul de prăjire şi în cel de ambalare. Boabele de cafea 100% Arabica culese de la altitudini de peste 1.400 m sunt cele care conferă aroma fină şi gustul echilibrat al cafelei Tchibo. Pentru Tchibo Arabica sunt culese doar boabele de cafea coapte, de un roşu intens. Fiecare lot de cafea este prăjit separat, pentru a-şi dezvălui aroma specifică.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent