· articole
· intamplari

(P) Tily Niculae, cea mai nouă realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM
4 mame cunoscute si iubite de publicul larg realizează emisiunile pentru părinți din noua grilă lansată de Itsy Bitsy FM.

Realizatoarelor Andreea Marin, Simona Dragomir și Ruxandra Rusan li se alătură, chiar de la începutul lui septembrie, actrița Tily Niculae.


Cele 4 vedete oferă părinților informații utile despre timp de calitate alături de copil, sănătate, educație și psihologia familiei.

Cea mai nouă realizatoare din echipa Itsy Bitsy este actrița Tily Niculae, cunoscută publicului atât din serialul “La bloc” și alte filme românești de succes, cât și ca blogger. De 5 ani, de când a devenit mamă, Tily este mereu în căutarea soluțiilor pentru a fi un părinte cât mai bun pentru Sofia (sau Sofisticata, cum o alintă ea). Tily le va împărtăși părinților ascultători soluții și tips&tricks aflate de la invitații săi, specialiști în educație și parenting, în emisiunea “Meditații pentru părinți”.

Tot în septembrie începe la Itsy Bitsy FM un nou sezon “Prețuiește viața” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio și online fac cunoscute povești de viață emoționante ale unor români care au ales să-și împărtășească experiențele și lecțiile învățate. Contribuind și ea cu propria experiență, Andreea Marin inspiră oamenii să se bucure de viață și să trăiască în armonie cu natura și tradițiile.

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii “Happy Music”, este companionul perfect pentru părinți, zi de zi, între 9:00 și 12:00. Cu muzică bună, o doză mare de optimism și informații utile, ea îi însoțește pe părinții ascultători oriunde s-ar afla: la birou, în mașină, acasă.

“Trăiește sănătos” este îndemnul realizatoarei Simona Dragomir, care aduce sfaturi utile și ușor de pus în practică, culese de la cei mai cunoscuți specialiști în sănătate.

“Ritmul vieții este din ce în ce mai trepidant și părinții par să fie din ce în ce mai ocupați și mai stresați. De aceea, vrem să le dăm o mână de ajutor. Astfel, dimineața și seara, Itsy Bitsy este cel mai potrivit loc de joacă, făcând pregătirile, drumurile și timpul liber în familie cât mai distractive. Peste zi, când copiii sunt la grădiniță sau școală, Itsy Bitsy este ajutorul părinților, pentru că ei se pot relaxa ascultând cea mai optimistă muzică și pot afla noutăți și informații relevante în creșterea și educarea copiilor. Acesta este felul nostru de a aduce bucurie în familie și de a celebra copilăria.” spune Nadia Tătaru, Director General Itsy Btsy FM

Detalii despre noua grilă Itsy Bitsy FM se pot găsi pe www.itsybitsy.ro.

Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinți și copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinți, și evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în București și în peste jumătate din teritoriul României.

"(P) Tily Niculae, cea mai nouă realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent