· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: (P) Transforma camera copiilor intr-un decor de basm

Camera copiilor poate să devină un loc “magic”, îndrăgit de micuțul tău, populat de zâne, prințese, eroi și super-eroi dacă alegi lenjerii de pat pentru copii de calitate, pe gustul și pentru vârsta lui.

jpg"/>


Știm cu toții că imaginația copiilor nu are limite, că ceea ce pentru noi este un obiect lipsit de valoare, pentru ei este o veritabilă comoară, că o banală ușă devine o poartă spre lumi magice, iar o cameră este un tărâm misterios, populat de zâne, vrăjitoare și eroi în căutare de aventură. Păstrează aceste lucruri în minte atunci când vrei să faci o schimbare în camera copiilor și, dincolo de aspectele practice legate de amenajare, caută să transformi spatiul într-un decor de basm, într-un loc care să îndemne la visare și care să stimuleze imaginația. Nu este dificil deloc, nu trebuie decât să aduci personajele preferate ale copilului tău aproape de el!

Camera copiilor este, de cele mai multe ori, camera de odihnă. După plimbare, masă, joacă, vine ora somnului și micuțul are o cameră special destinată acestui scop – este plăcută, relaxantă și îndeamnă la odihnă. În general, experții recomandă pentru camera copiilor nuanțele de albastru combinate cu verde care sunt odihnitoare, iar movul și verdele pentru a-i incita imaginația. Și pentru că este suficient un singur element principal vesel și viu colorat care să atragă atenția în camera - altfel locul devine încărcat și obositor, iar efectul contrar celui dorit - alege ca acesta să fie o lenjerie de pat pentru copii.

Cum alegi lenjerii de pat pentru copii
Câteva lenjerii de pat pentru copii bine alese animă instantaneu camera și sunt o binevenită pată de culoare. În plus, dacă au pe ele personajele preferate din desene animate și pe cei mai îndrăgiți eroi din basme, acestea vor fi, cu siguranță, pe gustul copiilor. Iar dacă simțiți nevoia de o schimbare de decor sau de culoare în cameră, nu este nevoie de efort sau de muncă de reamenajare, este suficient să ai câteva modele diferite de lenjerii de pat pentru copii pe care să le schimbi, iar efectul este garantat. Reține: alege lenjerie de pat pentru copii din bumbac de cea mai bună calitate, care nu creează reacţii alergice şi nu favorizează înmulţirea acarienilor, având culori naturale, non-toxice.

Pentru a-și îndrăgi camera și ritualul de somn, consultă-te de fiecare dată cu copilul tău asupra lenjeriei pe care o veți folosi - pentru tine e un joc, dar pentru el va fi o decizie importantă.

În magazinul online Asternuturisiprosoape găsești nenumărate modele pe gustul lui - ce poate să-l bucure mai mult decât să aleagă între lenjerii de pat Disney, prințesele Disney sau îndragitele personaje de desene animate din Frozen Ana și Elsa. Pentru o schimbare de decor (și atmosferă) adu-i în prim plan pe simpaticii Hello Kitty, Minnie și Mickey Mouse, Winnie The Pooh, iar dacă Spiderman și Disney Cars (și inegalabilul Fulger McQueen) sunt printre favoriții lui, lenjeriile cu aceștia nu ar trebui să lipsească din “arsenalul” de somn.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent