· articole
· intamplari

(P) Ultimele zile de inscriere la Mirunette Language Competition
Prima etapa a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar cateva zile in care elevii cu varste intre 10 si 17 ani se pot inscrie in concursul national de limba engleza organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti!

Asteptam cat mai multi elevi pasionati de limba engleza sa se inscrie in Mirunette Language Competition – cei mai talentati vor castiga 2 tabere educationale de limba engleza in Marea Britanie!

Inscrierea in concurs este gratuita si se face online! Grabiti-va, au mai ramas doar cateva zile de inscriere! Va puteti inscrie
mirunette.ro/concurs">aici pana la data de 31 martie!

Pe langa cele 2 tabere internationale oferite de Mirunette International Education, toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga numeroase premii: examene Cambridge oferite de partenerul nostru educational British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Busteni si Hotel Royal din Poiana Brasov, trolere, rucsacuri si genti de umar de la eBagaje.ro, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro si multe alte surprize!

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Mirunette International Education este cea mai renumita si de incredere agentie de turism educational din Romania, recomandata de cei peste 600 elevi ce se inscriu anual in programele de vara si academice.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara! .
"(P) Ultimele zile de inscriere la Mirunette Language Competition " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent