· articole
· intamplari

(P) Vocile din spatele filmelor de animație
Doar până la sfârșitul lunii august, Cinema City caută voci pentru „My Little Pony: Filmul”

Ai urmărit de nenumărate ori alături de copilul tău filme de animație, însă știi cui aparțin vocile din spatele simpaticelor personaje atât de îndrăgite de copiii din întreaga țară? Fie că sunt adolescenți, copii, actori celebri, cântăreți sau oameni de televiziune, orice persoană talentată poate da viață personajelor din filmele sau desenele animate pe care le urmărești la televizor sau în cinematografe.Mai sunt doar câteva zile în care și copilul tău poate deveni vocea unui personaj dintr-o super-animație care va apărea în cinematografe toamna aceasta. Dacă ai un copil talentat cu vârsta între 8 și 16 ani, înscrie-l până pe 31 august în aplicația Micile Voci Mari de la Cinema City și oferă-i șansa de a ajunge vedetă, câștigând un rol de dublaj în „My Little Pony: Filmul”.

Înscrierea este simplă: accesezi www.micilevocimari.ro/start, alegi unul dintre cele trei filme de pe platformă – „Deep: O aventură nesfârșită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2”, descarci textele pentru susținerea probei, iar apoi copilul se înregistrează interpretând propria versiune de dublaj.

În luna septembrie, 10 copii (cinci fete și cinci băieți) vor avea șansa de a da o probă într-un studio de înregistrări alături de profesioniști, iar doi dintre ei (o fată și un băiat) vor fi primi câte un rol în superproducția „My Little Pony: Filmul”.Voci vedetă
Poate cea mai cunoscută voce de desene animate este cea a Andrei Gogan, tânăra care și-a împrumutat vocea Prințesei Sofia, Doctoriței Plușica și lui Izzy din „Jake și pirații din Țara de Nicăieri”, alături de fratele ei, Răzvan Gogan, care are rolul piratului Cubby.

Și cântăreața Nicole Cherry a avut mai multe proiecte de dublaj, printre care cel mai recent a fost pentru Sophie, personajul principal din animația „Marele Uriaș Prietenos”. Alina Eremia a interpretat-o pe Belle din desenele „Frumoasa și Bestia”, dar și pe Pocahontas din animația cu același nume, iar Liviu Teodorescu i-a împrumutat vocea lui Gene din „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților”. Și Smiley a cochetat cu dublajul de animație, împrumutându-și vocea porumbelului Toady, din animația „Berzele”.

Și vedetele americane de la Hollywood sunt recunoscute pentru participarea lor la animații precum „Shrek” – Eddie Murphy și Cameron Diaz, „Kung Fu Panda” – Angelina Jolie, Lucy Liu, Dustin Hoffman și Jackie Chan, „Furnicuțe” – Sharon Stone, Sylvester Stalone și Jennifer Lopez.

Află mai multe despre campania Micile Voci Mari pe www.micilevocimari.ro/start sau www.cinemacity.ro.

"(P) Vocile din spatele filmelor de animație" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent