· articole
· intamplari

(P) Ai un mic mofturos la masă? Fă-i pe plac cu rețeta de la Vascar!

Copiii sunt recunoscuți pentru faptul că nu mănâncă orice și refuză din principiu anumite alimente, pentru că nu le place fie mirosul, fie aspectul acestora.

În condițiile date, orice masă devine o adevărată "negociere" și, de cele mai multe ori, părinții sunt cei care trebuie să facă un compromis. Totuși, există și situații fericite, în care preparatul pe care îl servești micului mofturos este pe cât de arătos, pe atât de sănătos și gustos.

O astfel de rețetă ne prezintă în continuare Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, una dintre cele mai importante companii producătoare de conserve și preparate din carne din România."Vascar își propune să ofere preparate pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. De aceea, selectăm cu mare atenție carnea, ne asigurăm că este de cea mai bună calitate, pentru o experiență delicioasă, de neuitat", explică acesta.

"La Vascar, clienții sunt pe primul loc, ne gândim la ei în fiecare moment. De aceea, facem eforturi pentru a le oferi experiențe unice și mese gustoase și ne propunem zilnic să ne ridicăm la nivelul pe care și-l doresc. Responsabilitatea față de consumator ne îndeamnă să investim în calitate, în cele mai performante tehnologii de preparare a cărnii, să inovăm continuu și să respectăm cele mai înalte standarde de siguranță", mai spune Ciuburciu (Vascar).

Cu alte cuvinte, produsele Vascar sunt atât delicioase, cât și hrănitoare, iar multe dintre acestea nu conțin E-uri, conservanți și aditivi alimentari. În continuare, îți prezentăm o rețetă creată de Vascar în colaborare cu celebrul chef Horia Vîrlan, cunoscut pentru nenumăratele apariții televizate în emisiuni de cooking.

Este vorba despre rulouri din tortilla, cu o umplutură gustoasă și sănătoasă, din mușchi file, lebăr, cremă de brânză și ardei copt. Acest preparat va avea cu siguranță succes la copii, atât datorită prezentării moderne și originale, cât și a gustului savuros.

Rulouri din tortilla cu mușchi file țărănesc, lebăr, cremă de brânză și ardei copt

Ingrediente (pentru 4 persoane): 150 de grame de felii subțiri de mușchi file țărănesc de la Vascar, 125 de grame de lebăr de la Vascar (curățat de maț), 75 de grame de maioneză, 4 tortilla, 150 de grame de cremă de brânză, 125 de grame de ardei gras copt, 3 fire de ceapă verde (fără frunze), tocate mărunt, 12-15 fire de pătrunjel verde;

Mod de preparare:

  1. Se amestecă maioneza și ceapa verde tocată, în timp ce tortilla sunt unse cu cremă de brânză. Apoi, se așază frunzele de pătrunjel și feliile de mușchi file deasupra;

  2. Feliile de mușchi se ung cu maioneza amestecată cu ceapă, apoi se adaugă feliile de ardei copt și lebărul;

  3. Feliile de tortilla se rulează, fără a se rupe, apoi se învelesc în folie alimentară. Rulourile se introduc apoi în frigider, iar după 2-3 ore se scoate folia și preparatul se taie felii;

  4. Rulourile din tortilla se servesc cu salată verde și chipsuri de cartofi. Poftă bună, copii mici și mari!


Sursă foto: Vascar.ro.

"(P) Ai un mic mofturos la masă? Fă-i pe plac cu rețeta de la Vascar!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent