· articole
· intamplari

(P) Alege un mop electric pentru igiena si sănătatea īntregii familii!

Să compari un mop electric cu unul tradițional este ca și cum ai face comparație īntre o mașină modernă și o căruță.Oricine a făcut vreodată curățenie cu vechile mopuri știe că acestea se īmbācsesc rapid și, de multe ori, mai degrabă īmprăștie mizeria dintr-un loc īn altul decāt să curețe propriu-zis suprafețele. Īn plus, pentru ca ele să dea un randament cāt de cāt satisfăcător, trebuie să folosești, īn același timp, și detergent sau alte soluții chimice, mănuși și diferite cārpe, plus o găleată.

Toate aceste dezavantaje dispar atunci cānd folosești un mop electric, care funcționează pe bază de aburi. Tehnologia care īncălzește apa pānă dincolo de punctul de fierbere asigură o curățenie desăvārșită, instrumentul fiind capabil să īndepărteze orice tip de pete, inclusiv pe cele persistente.

Mai important decāt atāt, tehnologia aburilor īndepărtează 99,99% din virusurile, germenii și bacteriile care se află pe suprafețe și pot să răspāndească diferite boli, inclusiv noul coronavirus (Covid-19). Astfel, folosirea unui aparat de calitate contribuie la sănătatea ta și a familiei tale.

Mop electric, pentru toate tipurile de suprafețe lavabile
Cu numele sugestiv și simpatic de Moppy, acest aparat fără fir, care funcționează cu abur, este extrem de agil și ușor, capabil să ajungă īn cele mai ascunse colțuri, cu minimum de efort.

Pașii pe care trebuie să īi faci, pentru a-l folosi, sunt extrem de simpli. Umpli rezervorul cu apă de la robinet și, īn numai zece secunde, Moppy este pregătit să treacă la treabă. Scapi de găleata care trebuia mutată mereu și pe care riscai și să o verși, la cea mai mică neatenție. Tot ce folosești este o bază de īncărcare cu abur, unde se igienizează laveta, și un mop din aluminiu anodizat, cu māner telescopic, ușor și agil.

Suprafețele sunt uscate instantaneu și nu rămān urme. Laveta electrostatică are și funcția de reținere a prafului. Astfel, dispozitivul este ideal pentru toate tipurile de suprafețe, fie că e vorba de podele sau de suprafețe verticale, precum gresia sau ușile dulapurilor.

Mop electric Vaporetto 5 īn 1


Vaporetto SV205 este un produs care combină două funcționalități: un mop cu abur pentru curățat pardoseli și covoare și un dispozitiv portabil de curățare pentru diferite alte tipuri de suprafețe.

Īntr-adevăr, un dispozitiv special permite curățarea plitelor, a mobilierului de baie, a robinetelor, ferestrelor sau tapițeriei. Iar toate acestea sunt igienizate fără a fi nevoie să folosești vreun detergent chimic sau orice altă substanță periculoasă pentru mediu. Totul este realizat doar cu ajutorul apei transformate īn aburi!

Un alt avantaj constă īn faptul că ai un control deplin asupra produsului. Pe dispozitivul portabil de curățare se află un buton de control, cu ajutorul căruia poți să alegi cantitatea dorită de abur, īn funcție de suprafața pe care vrei să o cureți.

Cu acest aparat, poți face curățenie ușor, fără īntreruperi. Rezervorul poate fi umplut de cāte ori este necesar, iar operațiunea devine foarte simplă atunci cānd folosești carafa din dotare.

Atunci cānd cumperi acest mop electric, vei primi și o serie de accesorii care vor face treaba mult mai ușoară: accesorii speciale pentru covor, ferestre, tapițerie și rosturi, o lance de abur care concentrează jetul pentru spațiile mai dificile, o perie rotundă cu peri din nailon, o carafă, o lavetă cu elastic și una din microfibră.


Sursă foto: Unsplash.

"(P) Alege un mop electric pentru igiena si sănătatea īntregii familii!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent