· articole
· intamplari

(P) Animatori profesionişti de la Divertix, pentru o petrecere pe cinste
Se apropie ziua copilului tău şi vrei să îi faci o mega-surpriză pe care să nu o uite toată viaţa? Adu-i la petrecere o echipă de animatori şi distracţia va fi la cote maxime! Divertix îţi pune la dispoziţie animatori profesionişti pe care îi poţi închiria la preţuri foarte bune.

Oricât ne-am da peste cap, oricât ne-am pregăti şi am crede că putem să întreţinem atmosfera unei petreceri pentru copii nu o să reuşim niciodată aşa cum o poate face un actor. Experienţa în lucrul cu copiii este garantul reuşitei petrecerii. Astfel, cu ajutorul celor mai talentaţi animatori şi ursitoare de la Divertix, orice aniversare devine o amintire memorabilă.

Oferă-i copilului tău posibilitatea de a-şi întâlni “în carne şi oase” personajele favorite din poveşti sau din desene animate. În portofoliul Divertix vei găsi caractere animatori petreceri copii precum: Superman, Peter-Pan, Batman, Tinkerbell, Scooby-Doo, Ariel, Prinţesa Sofia, Spiderman, Mickey şi Minnie Mouse, Taz, Silvester, Personaje din Star Wars, Căpitanul America şi mulţi alţii.

Stabileşte mai întâi cu cel mic care este personajul pe care îl îndrăgeşte cel mai tare, apoi intră pe site-ul divertix.ro şi alege unul dintre pachetele cu animatori petreceri copii. Cel mai popular este cel de două ore în care animatorul / animatorii se joacă cu copiii, le organizează activităţi diverse, concursuri, le modelează baloane şi îi pictează pe faţă. Cu alte cuvinte, echipele de animatori petreceri copii de la Divertix reuşesc să creeze o atmosferă de poveste, aşa încât niciun copil să nu se plictisească, ci să plece acasă cu o mulţime de lucruri frumoase pe care să le povestească celor dragi.

Animatorii puşi la dispoziţie de Divertix sunt actori. Au experienţă pe scenă cu publicul, ştiu cum să se adapteze situaţiilor neprevăzute. Dar mai ales ştiu să lucreze cu copiii. Au învăţat ce le face plăcere, ştiu să intre în pielea personajelor şi să îi bucure pe cei mici. Costumele foarte frumoase pe care le poartă îi fac să pară desprinşi parcă din cărţile cu poveşti. Machiajul, vocea, ţinutele sunt atent lucrate aşa încât totul să pară cât mai real cu putinţă. Copiii sunt transpuşi în minunata lume a desenelor animate, a poveştilor cu eroi şi zâne, aşa încât să se simtă foarte bine la petrecere.

Mascotele Disney aduc în faţa celor mici personaje atât de îndrăgite din desenele animate. Aceste mascote aduc rapid zâmbetul pe chipul copiilor atunci când îi întâmpină încă de la intrarea în sala de party.

Divertix îţi pune la dispoziţie echipe de animatori în toată ţara. Pentru a-ţi fi mai uşor să le identifici, iată-le în ordine alfabetică: Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Reşita, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgovişte, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Zalău.

Poţi adăuga la pachetul de petrecere ales şi maşina cu baloane de săpun. Inutil să îţi mai spunem câtă bucurie le creează celor mici. La fel şi spargerea unei piniata plină cu bomboane va da naştere doar la chiote de bucurie. Alege cum vrei să arate petrecerea copilului tău şi sună rapid la 0732.753.783 pentru a rezerva echipa de animatori petrecere.Sursă foto: pixabay.

"(P) Animatori profesionişti de la Divertix, pentru o petrecere pe cinste" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent