· articole
· intamplari

(P) Comandă flori online București pentru aniversările din familie!

Nu ar trebui să existe aniversare fără tort.

El e vedeta oricărei petreceri și, ca orice personaj important, își face apariția abia la sfârșit. Punctul culminant, așteptat de toată lumea, este momentul în care se suflă în lumânări și se cântă „mulți ani trăiască!“.


Dacă vei comanda flori online Bucuresti, apare o posibilitate surprinzătoare: să ai parte, la aniversare, de două torturi. Pe lângă cel clasic, din ciocolată, marțipan, fructe sau orice altceva îți place, poți să te bucuri și de imaginea superbă a unui tort făcut din flori.

Cel mai somptuos tort pentru zilele de naștere ale copiilor


Un aranjament cu totul deosebit, recomandat îndeosebi pentru aniversările copiilor și ale adolescenților, este cel care aduce în prim-plan imaginea pură și fastuoasă a hortensiilor albe.

Etajul superior este dominat de trei hortensii albe, plante asociate cu puritatea, entuziasmul și sinceritatea. Toate trei sunt calități specifice copiilor, extrem de potrivite, deci la zilele lor de naștere.

Pe lângă hortensii, buchetul conține și douăzeci de garofițe verzi, cinci minitrandafiri roz, șase minitrandafiri ciclam, trei hortensii albe, trei trandafiri mov Amnesia, două crenguțe de boabe de piper roz și frunze decorative.

Nu vrei un tort întreg? Alege o singură felie!


Dacă îți place cum arată fastuosul tort de hortensii, dar nu organizezi o petrecere cu mulți invitați, ai la dispoziție o altă variantă: când faci comanda de flori online în București, optezi pentru o singură felie!

Aranjamentul are, bineînțeles, dimensiuni mai mici, dar păstrează întreaga frumusețe a tortului. Felia florală este compusă dintr-o hortensie roz, pusă în valoare de nouă santini albe, totul decorat cu boabe de piper roz.

Alegând această variantă, beneficiezi și de avantajul unui preț mai mic. Astfel, economisești bani pe care îi poți folosi pentru alte cadouri.

Tortul perfect pentru cei născuți toamna
Dacă ești născut în lunile de toamnă, poate că, atunci când comanzi flori online în București, îți dorești un aranjament floral care să aducă în prim-plan plantele de sezon.

Cea mai potrivită variantă este tortul din crizanteme, cochet, cu o notă veselă și jucăușă. Este potrivit atât pentru zilele de naștere ale celor mici, cât și pentru aniversările părinților care simt că au în continuare un suflet de copil.

Aranjamentul floral este compus din șapte crizanteme albe, șapte santini verzi, patru santini galbene, patru hypericum de culoare roșie și, pentru un decor desăvârșit, șase fundițe din dantelă.

Trandafiri pentru mămicile care se simt iubite


La fel de bine, poți să comanzi flori online București și pentru a-ți arăta iubirea. Tortul de trandafiri roșii și minitrandafiri reprezintă cadoul ideal pe care îl poate primi o mămică din partea unui tătic tandru și iubitor. Toate elementele care îl compun, pornind de la combinația de roșu cu grena și continuând cu inimioara decorativă, reprezintă un mesaj de iubire.

Aranjamentul este compus din șapte minitrandafiri de culoare grena, trei trandafiri roșii, frunze decorative, o inimioară decorativă și o fundiță din satin.

Se apropie aniversarea ta sau a unui alt membru al familiei? Comandă chiar acum flori online în București și alege aranjamentul floral în formă de tort! Fiecare dintre ele este lucrat pe platouri albe, cu picior și poate ajunge la destinația dorită chiar în ziua în care soliciți acest lucru.


Sursă foto: florandes.ro.

"(P) Comandă flori online București pentru aniversările din familie!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent