· articole
· intamplari

(P) Investiţii de peste 100.000 de euro īn modernizarea singurului radio pentru copii şi părinţi din Romānia
Pentru un public dinamic şi foarte conectat la tehnologia de ultimă generaţie, Itsy Bitsy FM a investit īn ultima perioadă īn dotarea studioului principal, cu cea mai nouă tehnologie audio, īn aplicaţia, care face ca postul să poată fi ascultat oricānd şi oriunde, īn numărul scurt *ITSY, fiind prima companie media din Romānia, care foloseşte astfel de număr scurt.Itsy Bitsy FM este primul radio din Romānia, care şi-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura a fost achiziţionată de la producătorul American Wheatstone. Investiţia de peste 75.000 euro se traduce īn beneficii concrete pentru ascultători: calitatea sunetului mult mai bună prin ultimul model de procesor de sunet de la ORBAN, o conectare mai bună cu realizatorii, un număr mai mare de invitaţi īn studio etc.

Cu un sunet atāt de bun, radioul copiilor şi părinţilor trebuie să ajungă la toţi ascultătorii, aşa că tocmai s-a lansat aplicaţia Itsy Bitsy FM, care poate fi acum descărcată gratuit, din Google Play sau App Store pe telefonul oricui. Cu un simplu click pe telefon oricine poate asculta live muzica preferată, emisiunile pentru părinti sau copii, poate intra īn direct la radio īn discuţii cu personajele preferate, poate asculta poveşti şi podcasturi despre dezvoltarea şi sănătatea īntregii familii. Īn secţiunea specială dedicată copiilor„Cāntece şi Poveşti”, se găsesc cele mai īndrăgite melodii de la radio şi o mulţime de poveşti perfecte pentru ritualul de seară.

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romānia, care folosește un număr scurt Star Number. De acum īnainte, ascultătorii pot contacta rapid și simplu radioul lor preferat, prin apelarea numărului *ITSY adică *4879. Numărul poate fi apelat la nivel național (tarif normal īn rețea). Īn plus, Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romānia prezent īn aplicația mobilă Star Phone, care oferă o conexiune simplă și rapidă cu utilizatorii.

"Mereu am căutat să răspundem nevoilor ascultătorilor noștri mari și mici. Īntre radiourile romānești, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ și conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat și suntem īn pas cu publicul, avem o conexiune și mai puternică cu ascultătorii noștri mari și mici. "declară fodatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tătaru. Mai multe informații găsiți pe www.itsybitsy.ro.

*********

Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romānia pentru părinți și copii, www.itsybitsy.ro și evenimente pentru timpul liber īn familie. Itsy Bitsy FM emite īn prezent īn București și īn peste jumătate din teritoriul Romāniei. Itsy Bitsy a obținut pentru părinți și copii zi liberă națională de 1 Iunie.

"(P) Investiţii de peste 100.000 de euro īn modernizarea singurului radio pentru copii şi părinţi din Romānia" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent