· articole
· intamplari

(P) Sãrituri peste obstacole, cascadorii cãlare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016
Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat ºi complex circuit ecvestru din țarã, își desfãºoarã Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016, unde peste 100 de cai ºi cãlãreți din toatã țarã vor participa la mai mult de 15 probe de sãrituri peste obstacole, cu niveluri diferite de dificultate.Printre sportivi și-a anunțat prezența și proaspãtul vice-campion balcanic la Seniori, Ionel Bucur, precum și pe tânãra câștigãtoare a titlului de Campioanã Balcanicã la Copii, Ștefana Ilaș, dar și membrii echipei Campioane Balcanice la Seniori, pe echipe. Șeful de pistã internațional Gilbert Remy din Luxemburg va fi și anul acesta responsabil pentru toate parcursurile probelor sportive.

Aflat la cea de a V-a ediție, Finala Circuitului Salonul Calului va prezenta în acest an un program complex, urmând ca pe parcursul celor patru zile de competiții sportive sã fie organizate și momente de spectacol ecvestru care se vor încheia cu un eveniment nocturn: Seara Cailor.

Etapa finalã a evenimentului integreazã și anul acesta competiții sportive pline de amuzament deja cunoscute publicului precum: proba Ride & Bike - o probã de nivel C, proba de costume „Recunoașteti personajul", unde cuplurile tatã - fiu/fiicã, sau antrenor - elev, în diverse costume ale unor personaje celebre, vor parcurge obstacole, contra cronometru, precum ºi una dintre cele mai dificile probe, de nivel B, Trofeul Jockey Club Român.

Acestea vor fi completate de probele pentru copii, amatori, cai ºi sportivi debutanți. Finala Circuitului Salonul Calului ºi totodatã, seria concursurilor organizate de Equestria ȋn acest an, se ȋncheie cu o probã extrem de dificilã, de nivel A, cu baraj la cronometru, dar și cu cu decernarea Cupei Salonul Calului, si premierea primilor cinci sportivi care au cumulat cele mai bune cinci punctaje din toate probele întregii competiții.

„În acest an, iubitorii sportului ecvestru, pe lângã probele clasice vor avea parte și de alte spectacole care completeazã competiția, la care pot participa sâmbãtã seara, pe 24 septembrie în show-ul intitulat Seara Cailor. Dintre cele mai importante amintim cascadorii cãlare și dresaj natural cu Denis Ștefan, dresaj sportiv pe muzicã cu douã campioane naționale la dresaj si medaliate la Jocurie Balcanice, la Dresaj, Maria Bogoescu si Selina Alexandrescu. În plus, Circuitul Salonul Calului aduce un show de dresaj de înaltã clasã cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor de cascadori cãlare - dresurã liberã și de înaltã clasã, cascadorii cãlare, însoțiti de Marlene, multiplã campioanã balcanicã și medaliatã la campionate europene de gimnasticã artisticã. ”, a declarat Ozana Moraru - Proprietar Bazã Hipicã Equestria ºi Preºedintele Clubului Equestria.

Programul show-ului ”Seara Cailor” va fi completat de o demonstrația de dresaj spaniol cu armãsarul Isleno, rasa spaniolã Larosa, realizatã de Tiberiu Corches și una din elevele lui, micuța Iulia Carabaș de numai 10 ani, alãturi de douã talentate dansatoare de Flamenco, reprezentând Școala Spaniolã de Dresaj și Ferma de cai andaluzi Arad.

Pentru aceastã ediþie, artistul Dominic-Petru Vîrtosu va face live-painting la Salonul Calului – Equestria pe datele de 24 ºi 25 septembrie 2016, când ºi-a propus sã continue seria de cai fantastici în spaþii urbane. De data aceasta, urmeazã o explorare insolitã ºi ludicã a juxtapunerii dintre cabaline ºi oraº. Fie cã îl vedem tolãnit pe canapea în plin centrul oraºului, fie cã domneºte regeºte în mijlocul unui gang plin de graffitti, calul devine eroul urban al unei aventuri atemporale.

Programul complet al probelor se poate consulta pe pagina http://salonulcalului-equestria.ro/program2016. Intrarea publicului este gratuitã la toate probele sportive. Pentru show-ul nocturn Seara Cailor se va achiziționa un bilet de intrare din incinta clubului, înainte de spectacol.

Sponsorii evenimentului:
Clinica Oftalmologicã Oculus, Gusto, Jockey Club Român, CA IMMO Parteneri: Gealan, UNIQA Asigurãri, Help Net

Partenerii media:
Auto Motor și Sport, Biz, Beau Monde, Business Woman, Bursa, Casa mea, CityCompass, Mami, Radio România Actualitãți, Ralucãlãtorește.ro, România Liberã, Romania-insider.com, Seven Radio, Senso TV, Sportsbuiess.ro, The Trends.ro, The Art of Living, Turism Club,Tonica TV, TriptoRomania.net, Urbankid.ro.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost înfiinþat în anul 2010 de cãtre Dr. Ozana ºi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncãbeºti pe o suprafaþã de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintã construcþia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori ºi deþine 65 cai (28 proprii ºi 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbãri în aer liber în împrejurimi și organizeazã permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotãrile sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, douã sãli de conferințã, asigurând astfel, condițiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizeazã competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori. Manifestãrile deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, Salonul Calului, sau, începând cu 2013, Concursul internaþional de sãrituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Informații despre evenimente sunt disponibile la adresa: www.salonul-calului.ro sau www.equestria.ro. .

"(P) Sãrituri peste obstacole, cascadorii cãlare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent