· articole
· intamplari

Pachețelul cu mâncare pentru școală
Deseori subestimat, pachețelul cu mâncare are un rol foarte important, pentru că îi dă copilului energie pentru întreaga zi.Niciun copil nu ar trebui să plece la școală fără pachețelul cu mâncare. Acesta trebuie să conțină alimentele care să îi asigure copilului surplusul de vitamine necesar în fiecare zi.

„Este important să existe pachețelul în ghiozdanul copiilor. Dacă nu există, aceștia au tendința de a-și cumpăra ceva de mâncare, ceva care întotdeauna este nesănătos, o pungă cu snacks-uri, cu chips-uri. De asemenea, pachețelul zilnic este foarte important pentru că îi ajută pe copii să se concentreze la lecții, să dea randament la școală”, a declarat pentru RTV.NET nutriționistul Aurelia Zugravu.

Înainte de orice discuție despre ce ar trebui să conțină pachetul cu mâncare, este bine ca părinții să țină cont de următorul sfat: întotdeauna pachețelul trebuie să conțină ceva ce îi place copilului, altfel va sfârși aruncat la gunoi.

"Sandwich-urile pentru școală ar trebui făcute din pâine integrală, câteva felii de brânză, câteva felii de carne (mezeluri, carne fiartă sau prajită), ouă (fierte sau omletă) și ceva zarzavat (roșie, salată, castravete, ardei). Nu au ce să caute în pachețelul pentru școală dulciurile, mâncarea grasă, mâncarea prăjită sau foarte sărată. În funcție de apetitul copilului, părintele îi poate pregăti acestuia două sau trei sandwich-uri", a mai precizat specialistul.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/pachetelul-cu-mancare-pentru-scoala-ce-ar-trebui-sa-contina-si-ce-nu_98350.html#ixzz4tHuNRQXq .

"Pachețelul cu mâncare pentru școală" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre ce mancam?:
Ce trebuie sa stii despre alimentatie si greutate in sarcina

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent